• yaklaşık yirmi yıl kadar eski ise gayet normal bir durumdur.
  • gömüşme anına kadar neşeli değil.
  • eğer iki tarafta birbirini hala seviyorsa kaçınılmaz sonla bitecektir.
  • muhtemelen ayrılırken onun sadece kötü yanlarını görürsün. azıyla kuş tutsa yaranamaz. fakat ayrıldıktan sonra her görüştüğünüzde eski güzel günleri hatırlar akıllara neden ayrıldık ki, acaba baştan başlaya bilir miyiz gibi sorular gelir. kafaları karıştırır. uykuları kaçırır. zor iştir vesselam.
  • çok uzun birliktelik sonrası hali hazirda en yakın arkadaş da olacağından kaçınılmaz olan. insan ayrılık acısından depresyona girip bunu bir tek eski sevgilisi ile paylaşır, ondan destek alır mı, nereden baksan saçma ama oluyor böyle şeyler. ilişkiler dönüşüyor.

    eski sevgiliden arkadaş olmaz genellemesine hala katılıyorum, onun yerine kesip biçip evlat ediniyor insan.
  • (bkz: quaresma)
  • sevgili olmadan önce eğer arkadaşsanız sıkıntı yoktur, tekrar arkadaş olmayı becerebilirsiniz.
    ama ilişkiniz, önce sevgili olup sonra arkadaş kalmayı deneme çabasıyla görüşmeye çalışmaksa hatadır.
    eninde sonunda kıskanılır, kavga edilir, tekrar güle güle denir.
  • geçen 2 yıllık bir ilişki ardından karar verdiğimiz eylem. birbirimizden bir anda soğumamıza rağmen birbirimize terapi amaçlı görüşmeye devam ediyoruz. birlikte yemekler bazen bi iki bira , whatsapp , sms vs. iletişim halindeyiz 1 hafta olmasına rağmen henüz nasıl davranmam gerektiği konusunda kararsız kalıyorum . kafamda bitti aslında benim siksen olmaz gibi geliyor artık ama diğer yarım da sürekli görülmek istiyor. bakalım neler olcak ilerleyen zamanlarda.
  • aslında hep istanbul da olduğunu yakın semtlerde oturduğumuzu falan biliyordum.1-2 sene önce de twitterdan falan eklemişti.ayrılalı da 7sene olmuştu.birdenbir merak geldi.bu akşam buluşucam dedim.programı var mı yok mu bilmeden.ben ayrılmıştım çünkü ve 7senedir benim aramamı bekliyormuş gibi emindim onunda benimle buluşmak istediğinden telefonu bile yoktu.ama twitterdan ekliydi mesaj attım vs ikna ettim.evde buluşalım ben sana geliyim dedim.yeni taşınmış adresi de tam veremedi.nitekim gittim ve buldum.mahalleye girdiğim an kafayı yiyecektim.böyle varoş bir yerde ne işi vardı.iyi bir üniversitede master yapıyordu.annesi babası prof doktor izmir de yaşıyorlar senelerce yurtdışında okumuş, yaşamış, çalışmışlardı.anlam veremedim.hem maddi hem kültürel açıdan iyi belki de çok iyi olduklarını biliyordum.geldi beni aşağıdan aldı.arabayı parkt ettim yukarı çıktım.saçma sapan bir yerde oturuyor kimseyi küçümsemek için değil ama olduğu yer yaptığı seçimler beni çok şaşırtmıştı.2sene boyunca beraber olduğum adam bana kirli geldi.elimi bile uzatamadım. o gün neden gittim gördüm hiç bilmiyorum.1 saat kadar konuştuk neler yaptığından yaptığımdan bahsettik.ama gittiğim için çok üzüldüm.üstünden çok geçmiş kapanmış bir yarayı kazıdığımı sonra fark ettim.beni hayatında çok önemli bir yere koymuştu.laf arasında sen benim hayatımda en çok iz bırakan insandın dedi.ama belki de karmamı temizlemem gerekyordu.gidip görmeliydim. çıkınca da düşündüğüm tek şey ben bu adamla nasıl sevgili olmuşum oldu.gençlik hatası dedim geçtim.zaten bu olaydan 4 ay sonra da başka bir eski sevgilim ile telefonda konuştum. bende böyle bir insanım sevemedim ben bu adamları ikisi de çok sevdi çok aşık oldu yok ben yapamadım.sonra gidip itin birini sevdim o da beni itin götüne soktu. onunla da olmadı bende gittim karmamı temizliyim sıfırdan başlıyım kimse kimseyi bir daha itin götüne sokmasın dedim.
hesabın var mı? giriş yap