• o kalabalık mekana girer girmez gözlerim onca insan arasında ilk onu fark etti. onun da beni fark ettiğini anlamamış gibi davranıp hemen arkadaşları da toplayıp kimseye bir şey belli etmeden oradan uzaklaştım. hiç bir şey olmadı, o an zerre kadar canım acımadı sadece mekandan bir an önce çıkmam gerektiğini düşündüm ve ordan çıktık, istediğim oldu. başka bir mekanda arkadaşlarla muhabbete devam edildi hatta aklımın ucundan dahi geçmedi. adeta dakikalar önce onunla yıllar sonra karşılaşmamıştım.
    sonra eve geldim. ceketi koltuğa attığım an onu ilk fark ettiğim sahne gözümün önüne yeniden geldi. sanki zaman sustu. saatlerce karanlıkta oturup geçen zamanı, değişen zamanda yaşadıklarımın muhasebesini yaptım.
    sonra bir kahve alıp sabahın ilk ışıklarında işe gitmek üzere evden çıkıp akşam saat 19 gibi yatağa girip uyumakla ertesi sabah uykumu almış olarak uyanmakla son buldu yaşadığım şok.
    bitti. bu kadardı. bu kadarını da kendimden beklemezdim.
  • iş yerlerimiz ters istikamette. mesai saatlerimiz de tutmuyor zaten. bi 700-800 mt var karşılaşma ihtimalimiz olabilecek. 4 ay boyunca karşı şeritteki arabaların plakasına bakıp durdum. 10 gündür bakmıyordum, artık bir şeyler iyileşiyor diye kendimi de güçlü hissediyorum. dün gece rüyamda onu gördüm, sonra sabah işe geç kaldım. duş bile alamadan çıktım evden, aklıma hazırlanır gezersin sonra en paspal halinle karşılaşırsın önermesi geldi. güldüm 4 aydır görmedim şimdi mi görücem diye. yine o yere geldiğimde yine bakmıyorum lan çok iyiyim artık ben dedim. sonra gayr-ı ihtiyari karşı şeritteki duran trafiğin en solundaki arabaya takıldı gözüm.

    önce plakayı idrak ettim, sonra içinde onu gördüm. yavaşlamak aklıma bile gelmedi, bağıl hıza saydırdım.

    tıraş olunmuş, saçlar yapılmış, güneş gözlükleri takılmış çok bi cool ve mutlu göründü gözüme. 2-3 saniye sürmedi bile. sonrası zangır zangır titremekle geçti.

    çilekeş'in şarkısı geldi aklıma. "hani görmek ister ya gözlerin, 1 sn için canını verirsin". acaba 2 sn uzaktan görüldüğünde bir insanın dolaşım sistemini bozacak kadar değerli olduğunun farkında mıdır?

    aslında baktığında çok sıradan bir durum, bu ne la diyenlerinizi de anlarım.
  • @5 cok fena lan , yaşadım resmen okurken dövelim panpa :(
  • gezi parkinda tek basina mal mal yururken yeni sevgilisiyle el ele slogan atarken gerceklesirse daha yikici olabilecek olan seydir. halbuki beraber giderdik biz eylemlere, hatta bir eylemde tanismamis miydik... umidim su ki bir gun yine koklaya koklaya sevecegim bir adam olacak ve o da su an buralarda bir yerde gezi parki'nda.

    (bkz: gelecekteki sevgiliye not)
  • sevgiliyi uzaydan bulmadıysan gayet doğal, beklenebilir olay.
  • çok farklı bir olay. hayatı tekrar gözden geçirtir valla.
  • eğer gidişi ile alt üst olan hayatınızı düzene koymayı başardıktan sonra karşılaşırsanız kendinizi zafer kazanmış bir komutan olarak hissediyorsunuz. hele eski günler açıldığında yüzünde hüzünlü bir ifade varsa egonuz tatmin oluyor
  • yeni bir ayrılıksa;nabızda yükselme,bir heyecan,bir uyuşma hali...eski ve unutulmuş bir meseleyse.kafa çevirme,varlığında yokluğunda bir havaları..
  • görmemiş ayağına yatmayın, sonra yanınıza gelip ''kitaba da yumulmuşsun ama görmezlikten gelme işini hala kıvıramıyorsun.'' diyince göt oluyorsunuz çünkü, hoş olmuyor. denedim yüzde yüz çalışmıyor yani.
hesabın var mı? giriş yap