• doğanın bir kanunu sanırım.

    ben eski sevgililerimin yeni sevgililerini hiç görmediğim için (allah göstermesin) kendi açımdan yorum yapamayacağım ama arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla böyle bir şey var.

    hepsi eski sevgililerinin yeni sevgililerinin çirkin olduğunu söylüyor.

    bu doğru bence. bu kadar insan yanılıyor olamaz!
  • kıskanç kadın feryadıdır. bence eski sevgililer çirkin. yeniler değil.
  • yatakta çok iyi oldukları düşüncesini akla getirir ki daha beter. düşün adam çirkin ama 28 cm, adaletin bu mu dünya!?
  • normaldir.
    guzelligin/yakisikliligin, tek basina cok da matah birsey olmadigini farketmistir cocuk/kadin.
  • şimdi iş yerinden erkek bir arkadaşımla konuştum. kendisi de doğruladı bunu. "evet lan! aynı şekilde benim eski sevgililerimin yeni sevgililerinin hepsi tipsiz herifler." dedi.

    çok aceayib ama doğru sanırım ciddi ciddi.
  • senden daha iyi seviştiğinin göstergesidir.

    (bkz: get over it)
  • geçen bir toplantının ortasında defter çıkartmak için elimi çantaya attim, baktim içerde bir şeyler hışırdıyor. dedim "bu ne?". dedi, "merhaba ben taze soğan, yanimdaki de maydonoz". torbanın kenarini didikledim ufaktan, baktim torbanın içi yeşil. dedim "ne ariyorsun çantada?". dedi, "geçen gün marketten almıştın ya,". dedim "ay gız bir ok vurdun bu cana", dedi "aşık benden aman diliyor"...

    işte bu kıssadan da anlaşılabileceği gibi maydonoz ve taze soğanla ilişkimiz böyle başladı. kimsenin taksimde çantamda taze soğanla dolaştığımı görmemesi iyi oldu o ayri, ama ben gördüm, kendimi tebrik ettim, sağda solda kendim, taze soğanlar, maydonozlar ve yaşadıklarım hakkında konuşmaya başladım. olaylar büyük bir hızla gelişti ve bütün eski sevgililer, onlarin eski sevgililerinin sevgilileri ve sevgilisinin amcaoğlularinin eniştesi komple herkes, arızalı, ayarsız, dengesiz ve çirkin olurken herkes hızla çeşitli ruh hastalıklarına doğru koştu..

    emasyonel boşluklar ve boşlukları maydonoz, soğan ve turp gibi çeşitli nebatla ve saçma sapan düşüncelerle doldurmak konusunda yerli yersiz yorumlar ve sonuçlar çıkarmayacağınızı ayrica umuyorum..
  • teoride çiftlerin bir çirkin bir güzel, bir çok çirkin bir çok güzel ve ya bir idare ederle bir idare eder oldugu görülür.burada eski sevgilinin yeni sevgilisinin çirkin olması durumunda bir önceki sevgilisi yani sizin de aynı klasmanda degerlendirilmeniz olasıdır, aman dikkat.
  • tesadüf odur ki, güzel olduğunuzu göstermez. ahah.

    adam çirkin seviyor demek ki. hemen iyi günner diliyom ben.

    [yarın iş var ve saçma sapan başlıklara entry giriyorum. hüleeaaann!]
  • sana oyle geliyordur o.
hesabın var mı? giriş yap