• dişiler için: sevginin bitmesine karşın ego okşanması amacıyla yapılan eylem
    (bkz: masturbasyon)

    erkekler için: terkedilmelerine karşın hala eşşekler gibi sevmeleri nedeniyle işin fiziksel tarafını bir kenara bırakıp sadece yanında olmak ve nefis köreltmek adına paspas olmayı kabullenme hali
    (bkz: mazoşizm)
  • terkedilen bi insanın ne kadar arkadaş kalmak isteyebileceğiyle terkeden insanın ne kadar arkadaş kalmak isteyebileceği arasında kalan küçük aralıkta bir ihtimal vukuu bulabilecek durum
  • olayda terketme yoksa taraflar kararlaştırarak ayrılmışlarsa ki bu durumda mutlaka bir taraf bu düşüncesini açıkça söyleyecek kadar dolu olmalıdır bu da diğer tarafın henüz ayrılmayı o kadar düşünmediği anlamına gelir ama bu ayrı bir konudur, o zaman vukuu bulması daha muhtemel olan durum.
  • taraflardan biri yeni sevgilisini anlatıncaya kadar sürecek durum
    yıllar sonra gelen edit: bu entry yanlıştır. anlattım hala arkadaşız*
  • "ama ben seni arkadas olarak goruyodum" olayıyla karıştırılmamalıdır
    lakin eski sevgilinin sizi arkadaş olarak görmediği açıktır
    (bkz: ben seni arkadas olarak goruyorum)
  • "ayrildik ama arkadasiz!"
    "valla mi?"
    "eh hayat bu!"
    "yani simdi ben asilabiliyo muyum bu kiza?"
    "ebenin!.."
    "arkadastiniz hani?"
    "topsun olm sen!"
  • yakin arkada$ iken birden sevgili oluvermi$ ciftlerde, a$k bittikten sonra bu olayi gercekle$tirmek icin kar$ilikli bir caba gorulur. fakat i$in sirri caba gostermemekte yatar aslinda. a$kin buyuklugu ve ayriligin $iddetine gore degi$ecek bir kac ay ile bir sene arasinda bir sure sonra yine eskisi gibi birbirinize en derin sirlarinizi acabilirsiniz, kar$ilikli "fermuarin acik.", "donun gorunuyor." repliklerini rahatca sarfedebilirsiniz, yeni sevgililerinizden konu$abilirsiniz. (bkz: time buries everything)
  • yaşanan ayrılık nefret edilerek olmamışsa gayet normal karşılanması gereken durum. ama eskiden "sevgili" konumunda olduğu için ne kadar sağlıklı ve dürüst olunur bilinmez.
hesabın var mı? giriş yap