• bu rezaletler iyi , güzel , hoş da benim anlamadığım siz nasıl bu kadar sabırlı olabiliyorsunuz ? ayrıca araçta üretim hatası kapı varmış ve değiştirmişler . biliyorsunuz ki aracın kapısının değişmesi değer kaybına sebebiyet verir.
    neyse geçmiş olsun
    tanım; 10 üzerinden 7.2 verdiğim rezalet .
  • "120-140 binde bozulması için çip konuyormuş" cümlesine önceden olsa "yok artık koskoca vw bunu mu yapacak?" derdim ama adamlar emisyon skandalı gibi bütün dünyayı kazıklama cüretini göstermiş bir firma. alıştığımız tarzda rezaletlerden.
  • (bkz: rezaletimsi)
  • bu sene iyi rezalet yaptı ha. araçlarla alakalı rezaletler de iyi ama hiçbiri bir metro turizm muavin rezaleti değil.
    sıralama yapsak;
    1- metro turizm muavin rezaleti
    2- fotoğrafçı rezaleti (hani şu güneşimi engeleyemeyeceksiniz diyen kadının rezaleti)
    3- opel gürses rezaleti

    sana puanım 6 kanka.
  • tutmaz dediğim rezalet.
    öncelikle arkadaşa geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum yaşananlar gerçekten üzücü. yalnız, bir servis elemanının "abi bunda bi mikroçip var 120-140 arasında giderken bozulsun diye koymuşlar" demesiyle benim s.git demem arası 1ms falan sürerdi.

    en büyük hata biz tüketicilerde. karşımızdaki saçma salak konuştuğunda yüzüne vurmadığımız için, mağdur olduğumuzda kıyameti kopartıp hakkımızı aramadığımız için bu havaları atmaya devam ediyorlar.

    vw türkiye yani doğuş konusuna gelince, benzerini defalarca görmüş biri olarak söyleyebilirim ki doğuş bayilerinden kan alır kan. siz doğuşa baskı yapın, bayi sizin istediğiniz kıvama gelecektir.

    bir de o bozulsun diye çip var diyen elemanın adını verin muhtemelen işten attırırsınız.
    abartısız olarak, satış veya serviş danışmanınızın adını verip doğuşa şikayette bulunun, bu şikayette haklıysanız çok sert şekilde çalışana iletiliyor ve birkaç tekrarda işten çıkartılıyor.

    doğuş grubu, elemanına iyi bakan sosyal haklar tanıyıp, yurtdışı turlara vs gönderen, bir tartışmada haklıysa arkasında duran ama elemanı yanlış yaptığında kapitalist sistemi sonuna kadar hissettiren bir oluşumdur.
  • bence gayet güzel gelişmeye açık bir rezalet. genel olarak çok beğenilmemiş ama enteresan detaylar barındırması ilerde daha da değerleneceğini gösteriyor.

    yolu açık olsun resmi yazışmaları falan sayfa sayfa ortaya dökülsün diyor ve 4 yıldız veriyorum.
  • bir sene iyi dayanmışın, sabırlı adammışsın.
    keşke en başından doğuş oto ya ulaşsaymışsın, o kapıkapanmadığı an arabayı orada bırakırdım ben, hatta görüp arttırıyorum, aracı bile almaktan vazgeçerdim, sıfır araba almanın mantığı bu değil midir. kapısı camı bilmem nesi işlem görecekse ikinci el alalım gitsin,
  • konunun yılmaz büyükerşen'e aktarılması gereklidir.
  • rezaletimsi rezalet
    diğer rezaletler arasında telafisi daha kolay gibi görünüyor
hesabın var mı? giriş yap