• ''insanları çok seviyorum,en büyük hobim insanlarla tanışmak,yeni ortamlara girmek,insanların hayatını incelemek çünkü her bir hayattan bir şeyler öğreniyoruz'' diyen iş kadını.

    özelikle gençlerin iş hayatına atılması konusunda görüşleri olan, yön veren açıklamaları ve araştırmaları ile de ciddi bir uzman olduğunu düşünüyorum.

    kendisi hollywood filmlerinden etkilenerek amerika'ya yerleşmiş iş hayatına atılmış hayallerden gerçeğe geçiş yapmış bir nevi. tabii herkes onun kadar şanslı olamayabilir.

    videodaki programda ingilizce telaffuzu konusunda da bir hayli hassas :)

    eğer hedefleriniz arasında amerika'da iş hayatına atılmak/devam etmek varsa sizin için yön rehberi olabilir. tabi biraz da hırs olması gerekiyor.
  • amerika’da is arama ile ilgili verdigi bilgilerle aslinda amerika’nin bizlere ne kadar yabanci bir dunya oldugunu kanitliyor sanki. kendisi de bunlari bilmeden gitmis ve sistemin icinde pismis. en basitinden cv’ne resim koymayacaksin, dogum tarihi vb ozel hayatinla ilgili bilgileri yazmayacaksin vb. videolari izleyin ve kendini takip edin derim eger amerika’ya ilginiz veya gelecek planlariniz varsa.
  • bence işinde vasat. reklamda kalitesiz.
  • kendisine buradan, vişneli pirinç pilavının hamsi baklavasından bile daha kötü olabileceğinin garantisini vermek istediğim insan kaynakları uzmanı.*
  • amerika'ya gocmen bir turk olarak gelmissiniz burada hersey farkli. kulturu davranislar mimikler hatta kelimeler ingiltereden bile farkli olabiliyor. hal boykeyken siz is ariyorsunuz mulakatta ne diyeceginizi cv ye ne yazacaginizi bilmiyorsunuz.

    karsiniza boyle bir turk bayan cikiyor hem profesyonel hemde sizin yollarinizdan onceden gecmis hem ingilizceye hem turkceye hem amerikan kulturu hem turk kulturune hakim. ıs arayan icin super bir firsat hic dusunulmeden konusulmasi danisilmasi gereken profesyonel is bulmada yardimci yetenekli biri.

    26 yildir amerikadayim bir suru ise girdim ciktim. ıngilizce adini soyleyemeyen cinli lerin sirkette mudur oldugunu gordu bu gozler. sebep? cunku sozkonusu kisi dogru zamanda dogru yerde bulunmus gerekli baglantilari kurmus. cv ye ne yazacagi onceden cinli bir arkadasi soylemis soyle davran soyle giyin boyle yap falan. sizlerinde amerikaya yeni gelen gocmenler olarak boyle bir danismana ihtiyaciniz var.

    esra hanim sizler icin buyuk bir firsat. keske bizler uzun yillar once abd ye geldigimizde esra hanim gibi elimizden tutan olsaydi ama olmadi.
  • candır kendileri. şahsım adına amerikanın ekonomik, sosyal yapısını bana anlatırken elinden geleni yapmış olan bir insandır. bir üstte yazan yazarında dediği gibi amerika'daki konulara kendisi çok hakimdir. hiç şüphe etmeden kendisine danışabilirsiniz. ayrıyetten çok sevecen ve sevgi dolu, yüzünden gülümsemeyi asla eksik etmeyen, dünyalar iyisi bir insandır.
  • aynı zamanda sıkı bir gezgindir. amerika'da 50 eyaletin 39'unu gezmiş, geriye 11 kalmış. doğma büyüme amerikalıların içinde bile bunu başarabilen sayısı çok az.

    amerika'da bir gezgin

    edit: şu anda sadece bir tane kalmış, alaska! bu arada meşhur tarihi route 66'in de büyük bölümünü gezmiş. 8 eyaletten oluşuyor route 66, 5 tanesini gezmiş.

    amerika'daki 50 eyaleti tek başına gezen ilk ve tek türk kadın olarak tarihe geçecek alaska'yı da bitirince.
  • nusret'e fiyat tepkisi ile sözcü gazetesine haber olmuştur

    https://www.sozcu.com.tr/…iyat-tepkisi-2188494/amp/
  • amerika'da iş arama serisinin ikinci videosunu yayınlamıştır:

    https://youtu.be/e0cyqkveaxc

    amerika'da iş arama serisinin ilk videosu:

    https://youtu.be/a4puof7k_l8
hesabın var mı? giriş yap