• müziğini yaşayan adam.

    bir insan hem bu kadar güzel konuşabilip, hem bu kadar güzel gülebilip, hem bu kadar güzel bakabilip aynı zamanda bu kadar güzel müzik yapabiliyorsa biz normal insanlardan bu kadar uzak olmamalı. buralara da gelsin arada istedim. güzel insanlara hep ihtiyacımız var.

    aşağıdaki videosunu bir sonraki emre kadar uyku müziğim ilan ediyorum****. ödev yapacaktım 45dkdır kitlemiş bulunmakta beni. üçüncüye izliyor, dinliyorum. sahnede konuşmak bir gitariste daha fazla yakışabilir mi? sanmıyorum.

    you keep your eyes on the skies and you will rise

    not: 9.30 10 arasında biraz bağırıyor kabul ediyorum. kusur-kadı kızı. yine de canım estas.
  • wolverine benzeyen bir adam ama kumsalda gitar calani
  • yeteneğiyle boşa yaşıyoruz kardeşim nidalarını kafamıza kafamıza vuran sopamsı insan; homo virtuoso sopamis sapien.
  • sadece yarım dakikanızı ayırdığınızda sizi 10 dklığına kitleyebilen bir videoya sahip virtüöz.

    [estas tonne http://www.youtube.com/watch?v=7gphifvvtui]
  • şu youtube hakkaten de büyük nimet be hacı. dün akşam saat on gibi gidon kremer'den başladım ve gece saat bir buçuk gibi nasıl olduysa gogol bordello'nun toprağı olan bu arkadaşa ulaştım. sokak müziğinin, daha doğrusu sokaktaki müziğin tadı, lezzeti hep başkadır ama bu arkadaş gerçekten de bir farklı çalıyor.
    buraları okuyorsa eğer (bence okuyordur), böyle devam etsin, koyuvermesin.
  • aralıksız 1 saattir dinlemeyi bırakamadığın insan. bir gün istiklal'de görsem başından kalkmayacağım, bu kadar başarılı olmak için ruhunu şeytana satmış olması gerekir. yaşını bilmiyorum ama 27'sinde ölmez umarım.

    [http://youtu.be/whnp0oehsma?t=56s http://youtu.be/whnp0oehsma?t=56s]
  • modern troubadour diyor kendisine. modern halk ozanı yani, inanılmaz çalıyor, özellikle fire and water ve song of golden dragon'da inanılmaz.
  • saka gibi ama 3-4 yil once kendisiyle ayni filmde oynamisligim var. onu sokak muzisyeni yaptilar ( baska ne olacaydi ), set fotograficisi olmama ragmen rejisor tutturdu illa sen de oyna diye, turkum diye bana da manav rolu verdiler amk. oldu, olmadi, simdi diger sahne falan derken oyle 5-6 saat takildik sette. harbiden youtubda ne goruyorsaniz o; seker gibi bi adam. cok konusmuyor, muhabbet ederken bile el surekli gitarda, arpejler havada ucusuyor. tam olarak uyrugu nedir cozemedim - dunya insaniyim gibi bir seyler demisti- ( rusca adini ozellikle soylemedi, stanislav olabilir ), rus yahudisi olabilir, cingenelik var ( ikisi bir arada oluyor mu bilmiyorum), ruscasi bile bi garip. moskovada surekli caldigi bir bar vardi, o kadar cagirdi bir turlu gidemedim. simdi dunyayi gezer olmus. guzel olmus.
  • akdeniz akşamları'nı çalabiliyor mu merak ettiğim gitar virtüözü.
  • tesadüfen rastladığım adam. müziğini hissederek yapması ve bunu dinleyene geçirmesinin yanında gitarına taktığı tütsüsü, bileklikleri ve tarzıyla insanı daha çok etkiliyor. müziğini gerçek yeri olan sokaklarda insanlara sunuyor. yüz ifadesine, tarzına doyduktan sonra gözlerinizi kapatıp dinlemekle sizde hislerinizde kaybolup gidiyorsunuz.
hesabın var mı? giriş yap