• şirinevler mahmutbey caddesi üzerinde yer alan et lokantası.menü nusr-et copy paste. ama fiyatlar 3'de biri.hele bir speciali var ki aman yarabbi.mekana girdiğinizde erkenden special yiyeceğinizi söyleyin ki yarım saat beklemeyin.speciali anlatmayayım sürprizi kaçar.rivayet odur ki mehmet ve mustafa kardeşlerden biri nusr-et'te çalışmış daha önce.bana diyenlerin yalancısıyım.gidilir.yenilir.içilir.ete doyulur.
  • aklıma etçi ahmet'i getiren mehmet.
  • dün gittiğim ve yediğim kuzu kafes ile beni dumurlardan dumurlara uğratan başarılı mekan.
  • az önce gittiğim şahane mekan.

    şirinevler'de mahmutbey caddesi üzerinde yer alan 3 katlı bir yer. bayadır namını duyuyordum ve en sonunda 4 kişi gittik buraya. daha önceden de yazmıştım brezilya'da da et yemiştim ve çok güzeldi diye, önceki tecrübelerime dayanarak diyorum ki burası mükemmel bir yer. kasım kasım kasılacağınız bir ortam söz konusu değil bir kere. gayet şirinevler halkının geldiği çok da salaş olmayan, kalite olarak oranın 2-3 gömlek üzerinde bir mekan. garsonlar işini biliyor. ben bonfile, arkadaşlarım bir porsiyon kuzu pirzola, bir porsiyon lokum ve vejeteryan olan da salata söyledi. yanında 5 kola 1 ayran içtik sadece 84tl verdik.

    ben bonfile yedim ve kesinlikle herkese tavsiye edebilirim. bonfile az pişmişti ve kıvamı çok çok iyiydi. 200gr et yanında patates kızartması, pide, ıspanaklı meze ile birlikte arjantin usulü servis ediliyor. az pişmiş et ve bonfile sevenlere kesinlikle bu menüyü tavsiye ederim. ama unutmayın et yerken bol tuz kullanmanız tavsiye edilir :)

    biz çok fazla kalabalık olmadığımız için söylemedik ama asıl güzel olan kuzu kafes bu arada. 5-6 kişi gidecek olanlar ortalama 1.5kg gelen kuzu kafes yesin kesinlikle...

    umarım kalitesini bozmaz ya da aşırı fiyat yükseltmez. çünkü istanbul'da artık fiyat/performans yeri kalmadı gibi bir şey. big chef's, big mamma's vs. gibi overrated yerlerden sonra hem cebime hem mideme çok çok iyi geldi burası. mekanın sahibi mehmet bey'e de okuyorsa selamlarımı iletiyorum...
  • geçen gün 3. defa gittim ve yine çok memnun kaldım.

    4 kişi gittik, 2 tane toplam 3kg eden kuzu kafes yedik, 2 büyük çoban salata ve 4 ayran içip 250tl ödedik.

    ilk kuzu kafes geldi, mehmet yanımızda kafesi dilimleyip bize yedirdi ama 4 kişiye yetmedi. ardından bir tane daha kafes söyleyip doyabildik. kuzu kafes gerçekten muhteşem oluyor. adam eti keserken çıkan çıtır ses zaten başlı başına yeterli.

    bu arada bakırköy incirli'de yeni şubesini 30 mayıs'ta açıyormuş. çok başarılı bir yer ama umarım fiyatlarını abartmaz. bu şekilde fiyatları gayet uygun çünkü...
  • oldukça leziz steakler yiyebileceğiniz bir mekan. fiyatlar da oldukça uygun.
  • lokumundan son derece memnun kaldığım mekan.muazzamdı.zaten gelip eliyle yedirdi adam :)
  • "elleriyle yedirdi adam" sözünün gerçek olduğunu düşünmemiştim ama gerçekmiş. adam sigaramı da söndürttü "soğutmuyoruz" diyerek. bu sıcak ortam benim evde bile yok be.

    yalnız çok fena reklamını yapıyorum ben buranın.
  • iyi hoş fiyatları uygun mekan.nusretten ayrılma bir arkadaş.etten anlıyor.bir çok şeyin tadına baktık.hepsi geçer not alır.ancak kaşarlı köfte sınıfta kalır.
  • eve sipariş olarak verdiğim "big burger'ı başarısız buldum fakat mekana gidip yediğim new york steak, sunum olarak başarılı, lezzet olarak fena sayılmaz.

    ha bu arada big burger'ı şirinevlerden, new york steak'ı bakırköy incirlideki restorantlarında yemiştim.
hesabın var mı? giriş yap