• orospu çocukluğudur. daha da fazla konuşmaya gerek yoktur sanıyorum.

    madem yaptınız bir hayvanlık, adam gibi cezasını çekin, bir de üstüne çıkıp rahmetliyi kötülemeyin. amk ben sizin gibi insanların.

    edit: tahmin ettiğim gibi gg ispiyonu almış. adam öldüren yok yere meşru müdafaa alırken bu mu girecek götümüze? böyle girmeye can kurban.. zaten bu söz eyleme yönelik söylenmiştir, hakaretamiz bir ifade değildir.

    (bkz: hukuku sizden öğrenecek değiliz)

    ak gezenler rahatsız.
  • şereften yoksunların başvurduğu yöntemdir.yaptiklariniz ethem'i kotulemez ama sizin orospu cocugu oldugunuzu kanitlar.siktirin gidin simdi.ayrica vicdani rahatlarin da tokatin buyugunu yemesi dilegiyle.
  • bu yalnızca ethem ile ilgili değildir. bu, otoriteye karşı gelmenin, daha da ötesinde, hayatını kaybederek bile olsa otoriteye zarar vermenin faturasıdır. ama öldü efendim durumundaki gibidir.

    bu dünyada yaşayan herkes ama herkes emin olsun ki, eğer bir gün erk e karşı herhangi bir şekilde, bilerek ya da bilmeyerek bir zarar vermeniz durumunda, ethem veya daha öncekilerden farksız bir şekilde yaftalanacaksınız. çünkü siz zaten doğuştan, terörist, anarşist, tecavüzcü, hırsız ama en kötüsü de dinsiz ve imansızsınız.
  • başka çareleri yok altından kalkamıyorlar çünkü
    oysa ki herkes biliyor itibarsızlaşan polis teşkilatıdır, hukuktur, yasadır, savcısıdır hakimidir; medyası, hükümetidir.
    itibarı artan da halktır, hatta gençliktir. ethem de bu itibarın bir parçasıdır. itibarsızlaşan onun katili polistir! boşuna kasmayın bi videoda kımıl kımıl eden bir ok gördüm diye eneee ethem de bölücüymüş ya la diyecek değiliz
    bi bölücü varsa o da ülkeyi yüzdelere bölüp parçalayarak yöneten başbakandır !
  • küfrederken şunu da hatırlamak gereken çalışma:

    ethem'in öldürülmesine ve katilinin aramızda dolaşmasına tepki göstermeyen bir eylemci olabileceğini düşünemiyorum. fakat eğer aranızda "çapulcu" olup da, "uludere'dekiler kaçakçıydı zaten yeaaa" demişliği olan varsa, lütfen azıcık kendini sorgulasın.

    devlet bunu ilk kez yapmıyor. son da olmayacak. ve bizim her defasında aynı tepkiyi vermemiz lazım.
  • yalandır. zaten itibarı olmayan birisi için itibarsızlaştırma çalışması yapılamaz.
  • ileri demokrasilerde, hapishanelerde gazeteci, doktor, akademisyenlerden yer kalmadığı için, ne idüğü belirsiz "yasa dışı örgüt" klasmanına sokulup öldürülmeleri normal kabul edilen kişilerin itibarsızlaştırılmasıdır.

    akp döneminde gerçekleşmiştir.
  • nasıl ki adnan menderes asılarak kendisine yapılabilecek tüm eleştirilerin tüm suçlamaların önü kesilmiştir, ethem sarısülük de öldürülerek her türlü suçlama ve eleştiriden arındırılmıs uzaklaştırılmıstır.

    öldürülmüş adam, zulüm görmüş adam, haksız bir şekilde adice canına kastedilmiş adam eleştirilemez itibarsızlaştırılamaz arkadaş. bütün haklı haksız her türlü suçlama ve eleştiri öldürüldüğü an hükmünü yitirmiştir.

    o bir mazlumdur. itibarsızlaştırılmak bir yana çok yüksek itibardadır. ve bu yüce makamı ona bizzat onu öldürenler vermiştir. dini olmayan bir manada kendi çevrelerinin şehididir.

    bu kadar da nettir.
  • sözlük daihlinde başta lumpiya, xswt, dont let it get to you, de33000, drittes reich gibi akp tetikçisi oldukları bilinen kişiler olmak üzere, kara gömlekliler tarafından örgütlü olarak sürdürülmektedir. özellikle çok sayıda girdi içinde "ben aslında onu masum sanıyordum ama şöyle şeyler duydum" tavrıyla yapılmakta, bir kişiyi bile kandırsak kardır mantığıyla hareket edilmektedir.
hesabın var mı? giriş yap