• ethereum bazlı tüm tokenleri alıp satabileceğiniz bir borsa. kullanması diğerlerinden farklı olduğu için kafa karıştırıcıdır ancak kullanmayı bir çözerseniz diğer borsalardan daha işlevsel olduğunu ve küçük yatırımcı için ciddi fırsatları sunduğunu görebilirsiniz. kullanımının tek probemli yanı kestiği "gas price" bedelleri. o da ethereum chaini üzerinde işlem yaptığınız için kesilir. maker komsiyonu 0, taker komisyonu % 0,3'tür.

    tek yanı dedik ama yanlışlıkla alış yerine satış, satış yerine alış yapma ihtimaliniz de var. kullanırken dikkatli olunması gerekir bu açıdan.
  • böyle gerizekalı bir sistem yok, böyle gerizekalı sisteme gerek de yok.
  • lige amator kumede baslayan tokenler icindir.. herkesin startup icin maddi durumu yok, akilli davranilip biraz arastirma yapilirsa cryptonuz super lige ilerlerken siz de tatil icin bir yerlere bakiyor olabilirsiniz..
  • gecenlerde hacklendi. guvenli degil.
  • https://crowdsale.etherdelta.com/

    geçen ico yaptılar, su veren enayilerin anasını sikeyim. bunun adam gibi ama bebek versiyonu için (bkz: https://www.radarrelay.com/)

    etherdelta pişmanlıktır. hacimsizliği, spread'lerini geçtim hantal. dex olmasından bağımsız olarak tepkime süresi yavaş. kullanıcı deneyimi berbat vb. fee olmasa gam yemeyeceğim ama cex'lerin 3 katı fee alıyor alıcıdan. ne yapıyorsun lan o parayı çançinçon ?!!!!? yatırım yapsana.

    neyse, geçen bir günde 54 dolar fee verdim, sikeyim gazını da ethereum'unu da dex'ini de. getirin plasma'yı kullanalım, o zamana kadar kanser olmaya devam.
  • twitter hesabı askıya alınmıştır. ayrıca hack yediği söylenmekte.
  • sabah sabah nasıl hacklendiği yine aklıma geldi paylaşayım dedim:

    https://hackernoon.com/…code-injection-a3aba5d2bff0

    evrendeki en basit xss ile milletin hacklenebildiği exchange. ekşi sözlük bile 2008 de mi hacklenmişti de kapatmıştı neydi.

    velhasılı kelam. zorunda olduğunuzda kullanın-kaçın.

    tam olarak aynısı olmasa da radar relay'i tavsiye ederim. etherdelta'da olduğu gibi her contract adresini yani her token'i alıp satamıyorsunuz ama en azından daha iyi bir codebase'i olduğu kesin. likidite de gelecektir, sabır.
  • millet dolandırıp kaçan adamların sitesi.

    bir grup çinli, etherdelta ve aynı zamanda firstblood'un kurucusundan siteyi satın alıp, ico yapıp milleti tokatlayıp ortadan kaybolmuştur. ne api çalışıyor, ne iletişim var. durumlar kesat. sırf bu yüzden sadece etherdelta'da olan bir çok coin coinmarketcap'ten kayboldu.

    hemen alternatifler türedi, forkdelta, idex, ddex ve gönlümüzün efendisi radar relay.

    forkdelta, işlerin boka sardığını görüp aynı siteyi forklayan bir grup. arka tarafta etherdelta'nın kendi contract'leri çalıştığı için buradan yaptığınız işlemlerin komisyonları da amına kodumun çinlilerine gidiyor. yakın zamanda kendi contractlerini de yazacaklar.
hesabın var mı? giriş yap