• öncelikle
    (bkz: eşim kırmızı eti 29 tl'den alıyor)

    bunu diyen tarım bakanı eşref fakıbaba. kendileri neden ucuz et alıyor sorusu bir yana, "ben alıyorum, sen alamıyorsan bu senin problemin" lafı tam olarak akp'nin ne halt olduğunun özeti. olaydaki fiyatlar, söylenenlerin gerçekliği ayrı bir tartışma konusu tabii ama buradaki asıl konuşulması gereken şey bu zihniyet.

    her fırsatta "efendi değil, hizmetkar olmaya geldik" diye gırtlak yırtan bir herifin saltanatının ne kadar halktan kopuk, kendi dünyalarında yaşayan tiplerden oluştuğunu kendileri bile saklamıyor.

    adam sanki ilkokuldan sınıf arkadaşım da "o senin problemin" diyor yüzü kızarmadan. kendi görevinin ne olduğu, kimin için çalıştığı filan umrunda değil.

    sen de haklısın tabii. benim de böyle vur kırbacı seni daha çok sevsin tipinde "müşterilerim" olsa ben de böyle olurdum herhalde.

    "ben youtube'a girebiliyorum. siz de girin" diyen birinin adamlarısınız en nihayetinde.
  • akıllara idris usta’yı getirmiştir.
  • ya fakıbaba, sorsak müslümanım dersin.
    sen şimdi gerçekten 30 liralık o kalitesiz eti evine soktuğunu mu iddia ediyorsun?

    o ucuz kalitesiz etlerin neredeyse üçte biri yenmeyen parçalar.
    ondan yemek yapsan, ağzının tadıyla yiyemezsin sofradan ağzından yenmeyen parçaları çıkarmak zorunda kalırsın. sen de bu eti evine sokuyorsun, sofrana koyuyorsun öyle mi? biz de bunu yedik.

    kör şeytan diyor, al bim'den yarım kilo 30 liralık et, olduğu gibi kavur koy fakıbaba'nın önüne, ye bunu de. bakalım nasıl yiyecek. adam resmen göz göre göre yalan söylüyor milletle dalga geçiyor.
  • küçük emrah da eti kasaptan bedava alıyordu bir filmde...
hesabın var mı? giriş yap