• birileri zengin olsun diye tüm dünyaca kullanılan booking.com türkiyede engellendi. üstüne mahkum bırakılan malum tur şirketlerinden birinin sahibi ülkeye turizm bakanı oldu. boykot hakkımızdır. boykot ediyorum.
  • yıllardır kullanıp memnun olduğum bir şirket. sapla samanı karıştırmamak lazım.
  • durun bakalım gençler. adam otelciliği bilen biri. belki ülkede ki tüm otelleri adam eder, antik kentler gün yüzüne çıkar. belki çok güzel şeyler olacak. en azından turizm bakanlığına pastaneci falan geçmedi, işi bilen biri geldi. ets tur'un sahibi olması mesele değil. işi biliyor olması güzel. elbette ki kendi şirketlerini düşünür ama inşallah gözümüze sokmaz.

    tanım: gereksiz bir eylem.

    edit: gelen bazı mesajlarda sadece otelcilikten mi ibaret sorusu geldi. hayır canlar kötü otel muamelerini saymıyorum. gün yüzüne çıkmamış antik varlıklar, dış tanıtımlar, doğal turizm zenginliklerimizin kullanımı, turizm taksileri vs vs. yani saymakla bitmez. en azından bu sektörden duyduğu gördüğü şeyler illa ki vardır. belki güzel şeyler olacak.
  • birileri zengin olsun diye değil; vergi almak için booking engellendi. ulan muhalefet yapacam diye her boka muhalefet oluyorsunuz ya, cacık bile olamıyorsunuz.
  • bu kadar gerzek bir kitlenin varligi ulkeyi icinde bulundugu cukurda tutuyor.
    herkes her bokun uzmani ulkede. ets ile booking.com arasinda ne baglanti varmis bi yazin da bilelim.
    ulan bunu yazan turizmci olsa, ister acenta isterse otelcilik tarafinda, bayram yapar bakanlik koltuguna ise hakim biri oturdu diye. yuzlerce binlerce duzenleme var yapilmasi gereken ve meslek profesyoneli olmayan bir yoneticinin anlamasi imkansiz olan, bu adam bir firsat, bir sans iste.
    yok muhalif olacak ya, bilmedigin boka ahkam kes dur. sanki ulke turizminin en onemli derdi booking.com
  • işin booking'i çıktı.
  • gerek olmadığını düşünüyorum, tam tersi sevindim , en azından işi bilen biri geldi, kendisine payı olacak olsa da ülkemizde turizmin artmasına katkı sağlayabilir. ekonominin ve sanayinin durumu ortada, yabancı kaynağın direkt borçlanmadan ülkemize girmesi gerekiyor. bunun da en kolay yolu hem istihdam yaratması açısından da turizm olduğu gerçeği unutulmamalı. 3 tarafı deniz ve 4 mevsim görülen nadir ülkelerden olduğumuz da unutulmamalı.
  • booking turkiye versiyonu odamax tır. sahibide ets tur.
  • ya bi durun. bekleyip görelim; belki pozitif bir şeyler çıkar.

    bir taraftan da kendi turizm yatırımlarına alınacak kararlarla avantaj sağlayacak mı izlemek gerek. gerçi en doğrusu şu an itibariyle ets tur'un satılması olur; ama o kadar da ilkeli bir davranışa yeni türkiye'de yer yok.
  • ahahahahajjajhahhhaa... aaayyyy ahahahahahhahahha...

    lan ne kadar gerizekalısınız. boykot etmek için adam "kültür" bakanı da olduğu için kitap falan okumazsınız şimdi siz.

    ahahahahahhaha

    lan ne kadar gerizekalısınız lan siz. et hadi boykot et.
hesabın var mı? giriş yap