• potansiyel müşterilerini telefon ile arayarak, açılmak üzere olduklarını ve ön kayıt yapılması durumunda avantajlardan faydalanabileceklerini duyuran spor salonu. sitelerinde bursa merkezli olduğu görülen firma eşimi açılacak izmir şubesi için aramış, ismi ile hitap etmiş ve bu bilgileri nereden bulduğu konusunda bizi merak içinde bırakmıştır. yakınlarda belli olur ne ayak oldukları diye düşünmekteyim
  • bursa korupark şubesi açıldı. biraz bilgi vereyim:
    akşam onda kapatmaları kötü. akşam saat altıdan sonra aşırı bir kalabalık oluyor salonda. hele bisiklet ve koşu bantları tamamen doluyor. millet sırf yürüyeme dünya para veriyor ve kapalı ter kokulu mekanda yarım saat yalandan terleyip gidiyor.

    akşam saatlerinde ağırlıklarda da yetersizlik var biraz. dumbell ve halter ağırlıkları az ve çok dağınık. iş çıkışı herkes yığılınca da verimli çalışamıyorsun.

    havuz olması çok iyi. ben normalde ağırlık çalışmak için gidecektim ama havuza başlayınca artık ağırlıkla geçen zamanı kayıp olarak görmeye başladım nedense. ilk başta yirmi metreye nefes yetmiyordu ama şimdi 1 saat aralıksız yüzebiliyorum.

    sauna da güzel. temiz ufak bir oda. sıkı bir idmandan sonra girip bi on dakika durunca sıcacık oluyor bütün vücut.

    hamamı da var ama kullanmadım. saunadan sonra duş alıp çıkıyorum. duşların bazıları çalışmıyor. önceki işletmeciden öyle alıp hala yaptırmadılar mı, yoksa özellikle mi açmıyorlar bilmiyorum. detay için `:(bkz: #63587110)`

    bunların dışında basketbol, masa tenisi ve zumba olduğunu kesin biliyorum. aerobic, squash ve pilates te galiba var.

    edit: hafta içi akşamları altı buçuktan sonra aşırı kalabalık oluyor. ağırlık çalışılan bölüm çok küçük olduğu için fena bir curcuna oluyor o saatte. gelenler hiç bir ağırlığı geri yerine bırakmadığı gibi orada çalışanlar da ortalığı toparlamak için hiç bir çaba sarf etmiyor.
  • kasım aynın başlarında izmirde faaliyete başlayan, havuzu ise ocak sonunda açılan spor kompleksi...

    izmirin şuan tartışmasız en iyi spor kompleksi ama insanın bazen sinirlerini bozuyorlar.
    üye olmak isteyen arkadaşlara yine de tavsiye edebilirim.
    yeni olmasından dolayı zaman geçtikçe şikayet ettiğiniz aksaklıkları düzeltiyorlar.
  • bu hafta itibariyle bursa kükürtlü şubesine üye olduğum health club. fitness ve termal bölümü güzel. açık havuz biraz küçük. çalışanlar genellikle ilgili. entry zaman içinde editlenebilir.
  • çok başarılı ve yeterli bulduğum spor salonu. üyeliğim 3 hafta önce başladı ve şu ana kadar her şey kusursuz diyebilirim. çalışanlar çok düzgün, güler yüzlü ve iyi insanlar. salonun yeni olmasından ötürü sanırım fazla kalabalık da değil. henüz havuzunu deneme fırsatım olmadı ama uzaktan bile çok güzel ve temiz görünüyordu.
  • bursa kükürtlü şubesine üye olacak arkadaşlara bilgi verebilirim.
    edit:imla
  • 6 yıldır bursa şubesi üyesiyim.eskiden iyiydi ama şuan çok kötü. salon aşırı kalabalık. ilk içeriye girdiniz, soyunma odasında dolap sırası beklersiniz. dolapların bir kısmı bozuk, çoğunda askı yok, eşyalarınızı üst üste atarsınız ancak. etraf pis. sıkış tepiş giyinip yukarı çıktınız; o da ne! her yer insan...bu sefer alet yada dumbell sırası beklersiniz. ağırlık çalıştınız, birazda koşayım dediniz, yine bir sıra beklersiniz. tüm zorluklara rağmen sporunuzu yaptınız, geldiniz soyunma odasına, sıkış tepiş soyundunuz bu sefer duş sırası beklersiniz... duşunuzu aldınız, giyindiniz, gitmeden saçımı kuratayım dediniz. bir de ona sıra beklersiniz :d çünkü koca soyunma odasında 1 adet var. ben 6 yıl gitmiş biri olarak, son 5 sene için kaliteli, 1 sene için rezalet bir yer derim. üyeliğim bitince kaliteli bir yere gideceğim. eski üyeyim diye 2 yıl 2500tl dediler, şuan yıllık 2000tl civarı fiyat veriyorlar, yada 15 ay 2000tl. kesinlikle bu parayı etmez.

    temizlik videosu
    bu da duş sırası
  • gidip görmedim, internette araştırdığım kadarıyla 1 yıllık 2000 civarıymış.

    1-3-6 aylık üyelik olmaması normal, olsa demek ki 3 aylık 1000 tl olacak. (fitness salonlarında ay arttıkça fiyat düşer mantığı.)
  • korupark'da dolanırken stand kurmuşlar dedim ki fiyatı bir sorayım bakalım, sormaz olaydım. görevli dedi burada fiyat veremiyoruz aşağıya salonumuza inelim hem gezelim hem orada konuşalım, dedim içimden ne kaybederiz gidelim bakalım.

    salon alt katta değil arkadaşlar. salon nerede ben bile şuan kestiremem, indik aşağıya otoparktan gidiyoruz rahat 15 dakika yürüdük dedim organize sanayinin altına geldik herhalde... aradan dereden bereden geçtik sanırım o otopark sitenin otoparkı duvarları turuncu, neyse sonunda girdik salona. salon güzel gerçekten yüzme havuzundan tek pota basketbol sahasına kadar kapsamlı bir salon.

    yarım saat gezdikten sonra ofisde fiyat öğrenelim dedik, fiyat biraz tuzlu. kaliteyi kaybetmemek için bu şekilde bir fiyat politikası varmış, bursa gibi bir yerde haklılar. kredi kartına 6 taksit olunca bana uymadı, düşünürüz dedim biraz ısırar vs salondan çıktık.

    olay burada bitmedi, o salona giden insanlar nasıl buluyor o salonu merak ediyorum, salondan çıktık tabi görevli üyelik yaptırmadığımız için hadi iyi günler dedi bıraktı bizi, otopark labirent gibi bir tane levha yok. sitenin güvenlik kapısını bulduk sonunda çıktık gittik. üye olsak salonu bulamadan üyeliği bitireceğiz.
  • kesinlikle uzak durulması gereken kalitesiz fitnesçı. fiyatlarımızı yüksek tutuyoruz standartlarımızı korumak için vs..derler içerisi apaçiden geçilmez. üstelik değişken kime ne kaptırırsan tarzı fiyat politikası vardır.
    hafta içi gündüz gitseniz bile aletlerin başında sıra beklersiniz.

    iş değişimi, taşınma vb...durumlarda da sözleşmenizi iptal etmelerine rağmen para iadesi için süründürürler. bulaşmayınız efendim.
hesabın var mı? giriş yap