• kağıthane de bulunan, hertürlü bahçe, hobi, dekorasyon, cam, ahşap, hediyelik eşya malzemeleri satan, çin malları tarafından istila edilmiş işletme.

    hatun kişiler çok sevmekte olup, içinde bulunan cafede gün düzenleyenlere rastlanmaktadır.

    http://www.euroflora.com.tr/
  • köhne bir yerde olmasına rağmen özellikle yılbaşı öncesi park yerinde arabanızı park edecek yer bulamamanıza sebep olacak kadar yoğun olan, içerisinde her türlü ıvır zıvırı bulunduran mağaza.
  • harika yapma çiçekler ve yılbaşı süsleri bulunan mağaza. eskiden yalnızca işyeri sahibi olanlar alışveriş edebilirken, şimdi herkes alışveriş edebilmektedir. çok makul fiyatlara evin her türlü süs püs işini halledebileceğiniz, süper sepetler ve saksılar da satın alabileceğiniz yer.
  • çok çeşitli şeyler içermesi ile hoşuma gitmiş alışveriş merkezi tarzı yer. kağıthane'de bulunana gitmek istiyorsanız, mecidiyeköy'den esentepe'den falan 62g (tam hatırlamıyorum numarasını) gibi bir otobüs geçiyor. o otobüsten "cendere caddesi" ya da "kağıthane cendere yolu" gibi bir ismi olan durakta inmelisiniz. bu durağın tam karşısında kocaman bir bauhaus / bahçe dünyası var. siz ise aksi yöne gideceksiniz zaten hemen orada kocaman görürsünüz euroflora'yı, 3-4 dakikalık yürüyüşten sonra. taksiyle ise cevahir'in önü tam 10.00 yazmıştı. hemen tünelden çağlayan'a hatta şişli'ye mi ne çıkılıyor, tam bilmiyorum.

    ben noel / yılbaşı maksadıyla, sağolsun ekşiduyuru'dan bir arkadaşın önerisiyle gittim hiç bilmediğim halde. 2 katlı bir yer ve üst katında yılbaşı dekorasyonu adına daha da çok çeşit vardı. fakat yapay çam ağaçları pahalıydı. onun yerine koçtaş'tan hemen hemen aynısını çok çok daha ucuza aldım. hem normal hem kdv'li fiyatlar yazıyor etiketlerde, o yüzden hep alttakine bakın ki kafanız karışmasın.

    güzel, ilginç bir yer. aynı yerlerden, ikea'dan falan sıkıldıysanız kesinlikle deneyin. http://www.euroflora.com.tr/
  • istanbul, bahçelievler'de oturanlar bilir. 10 sene belki daha da çok sene önce bahçelievler lisesi'nin orada bizim nonoş diye hitap ettiğimiz bir dükkan vardı. böyle elini daldırsan ya hazine ya da saçma sapan bir şey çıkacak, deli kızın çeyizinden daha karışık bir dükkandı. ama hesaplıydı. orada farklı şeyler bulmaya bayılırdım, diğer taraftan da çok pis olduğu için nefret ederdim gitmekten. ellerimin pislenmesi ve kuruması beni deli eder.

    cumartesi günü fazla merak beni öldürmesin diye euro flora'nın yolunu tuttuk. allahım, o kadar karışık ki. tamam, her şeyin yeri belli ama özensiz, tozlu, ne biliyim, hayallerimi suya düşürdü desem yeridir. işte o an aklıma nonoş geldi. sanki dejavu gibi bişiydi bu. genelde dükkan sahipleri falan geliyormuş perakende satış uygun diye.

    bir ikea değil. zate kimse de iddia etmemişti. tamamen benim gerzekçe karşılaştırmam.
  • fikir olarak çok iyi olsa da uygulama olarak vasattan öte geçemeyen ıvız zıvırcı
    içerisindeki en güzel şey iş yeri yakın olsa sabah öğlen abanılacak olan flora cafe
  • ankara’daki şubesi çankaya’da olan mağaza.
    özellikle bahçe veya teras için muhteşem şeyler bulabilirsiniz. yılbaşı ağacı ve süsleri ise her yerde satılan klasik süslerin dışında epey bir orjinaller. ben 15 gün geçmesine rağmen hala ağacımı kaldırmak istemiyorum*
    bir de tabii ki mumlar.
    özellikle kar yağmış efekti verilen ağaç şeklindeki mumları pahalıdır ama parasını hak eden nadir ürünlerdendir.
  • ankara subesinin bugun kapandigini uzulerek gordum. tabi bu pandemi surecinde kim dekorasyona para harcayacak. hele de mekanlar kapaliyken.
    tanim: dekorasyon sevenlerin her zaman severek dolasacagi magaza
hesabın var mı? giriş yap