• 2003'de citroen tarafından kurulan (toplam 1350 servis ) ve peugeot tarafından 2012 yılında kurulan (500 servis) motaquip car service'in 2015 yılında birleşmesi ile ortaya çıkmış büyük bir oluşum. günümüzde sadece psa araçları için değil, avrupa bölgesinde aktif tüm araçlar için eurorepar yedek parça ve servis hizmetleri vermektedir.

    toplamda avrupa'da 3000'den fazla lokasyonda hizmet vermektedirler. türkiyede psa son dönemde tüm araçlar için yedek parça tedariği yapmaktadır. orijinal yedek parçaya nazaran daha az maliyetli (muhtemelen yakın kalite ) ürünler satmaktadırlar.
  • motor 1 türkiye ekibi tarafından bugün öğrendiğim "özel"servis
  • pejo gurubuna servisteki bakımın %50-60 ı fiyat verirler. zaten o grubun özel servisidir. bursa nilüfer küçük sanayideki eurorepar şençelik çok iyidir. her konuda yardımcı olur, şeffaf çalışırlar. zaten araç kalabalığından da bunu farkedersiniz.
  • opel yetkili servislerinde 3 yıldan eski araçlarda takılabilen parça markası. fiyat olarak gm parçalarına göre acayip ucuzdur
  • sanayiye gidip düdüklenmekten bıktım.tamponu kırdım ,abi şanzıman inicek diyecekler diye gidemiyorum.umarım burası aradığım yerdir.
  • valla dedikleri gibi servisten ucuz sanayiden pahalı ama servis kalitesi veriyor sanayide ki gibi de düdüklemiyorlarsa çok iyi bişey bakmak lazım.
  • uygulamada ve hizmette klasik ortadoğu kurumsalligi ve zihniyeti olan orjinalmiş gibi yapan oto bakım birliği.

    eurorepar oluşumuna katılan servislere birliğin yaptırım gücü yok. eurorepar sisteminde sadece yedek parça tedariği yapıyorlar özel servislere o kadar. servisle sorun yaşarsanız bunu marka birliğinin önemsediği de yok. reklamlarda 2 yıl parça ve işçilik garantisi falan dediğine bakmayın. yalan dolan. bir arıza kodunu lexia dan okuyup çözemeyen servisleri var. çözdük dedikleri hata tekrar ettiğinde, faturanla birlikte gitsen yine ücret alıyorlar, çözdükleri bir şey yok, tek bildikleri araç beyninden hata silmek. bu sistemdeki 2 farklı özel servise gittim 2 kere şanzıman indirdiler hala debriyajda ses var. 5 liralık işi 20 liraya çıkarıyorlar. filo araçlarının servisine o kadar alışmışlar ki siklenmiyorsunuz bile, tabi filo servisleri yalapşap da olsa kim takar. kes faturayı al paranı.

    orjinal servisten şaşmayın. ben çok pişman oldum, orjinalmiş gibi yapan bu sistemden kesinlikle uzak durun. ucuz gibi gözükür abone ederler sizi sisteme. git geliniz bitmez.
hesabın var mı? giriş yap