• yeni nesillerde vatandaşın haklı olduğunu söyleyebilirim hatta yeri geliyor babama kızıyorum neden bu kadar uğraştığı hakkında.

    bazı kendine usta diyen elemanlardan duyuyorum 1 günde daire boyuyorum diye. götüne motor taksan bir günde boyayamazsın.

    önce tamirat işleri yapılır kabaran yerler kazınır. duvarın yapısına göre sıva ya da saten alçı kullanılır. kalekim ayni kabartiyi cok daha kısa sürede geri getirir. tavan duvar fark etmez macunluysa saten alçı çekilip düzeltilir. bir kat ya da iki kat sürülür diye bir şey yok kapatana kadar sürülür. tavan ve kartonpiyerler bitmeden duvarlara geçilmez. yerlere hışır sermeye her yerde gerek olmaz boş dairede tavan boyanırken serilir ki yerlere sıçramasın. çünkü yağmur gibi yağar. onun dışında süpürgeliklere bant çekilir altina gazete yapıştırılır duvardan yere sıçramasın diye. damlarsa eger ayni anda silinir. ıse başlarken ödeme yapılmaz is bittiğinde daire teslim edilirken tamamı ödenir. ve işçilik hesabına girmeyin usta gerçek ustaysa zaten en kaliteli malzemeyi kullanır ve işçilik malzeme dahil fiyat verir.
    bu konular ustayla konuşulacak şeyler değil aslında çünkü yaptığı işi görüp bilenler diğerine önerir. hiç tanımadığın yerlerden is gelir.
  • alın boyanızı, fırçanızı kendiniz istediğiniz gibi boyayın.
hesabın var mı? giriş yap