ev yapımı powerpuff girls
-
gün geçmiyor ki yeni bir anne baba terörü yaşanmasın..
günümüzde pagan gelenekleri nerelerde, nasıl yaşatılıyor? sorusuna da yanıt olmuş.. iktisatta adı: "talep yönlü silkeleme" ??
https://twitter.com/…?s=46&t=_nxa0di0nnvlg4ey3tpyuq -
bu nasil "cringe" bir videodur lan!
kadinin ses tonu bile itici. -
atış serbest derdim ama büyük konuşmayın....
evlerden uzak, bizden ırak -
çocuğunuz sizin oyuncağınız değil!
salak mısınız lan siz? başka eğlenecek bir şey mi bulamadınız?
kesinlikle bazı insanların sikişme ehliyeti elinden alınmalı. bu insanlar bir tutkunun ürünü değil, bir hayvansı dürtünün ürünü.
evlenmeden önce doktor muayenesi yaptırılması ve psikolojik yeterliliği olmadığı takdirde kısırlaştırılması gerekiyor bu insanların… -
anahtarla, taşla, toprakla olmayacağını bile bile böyle bir saçmalığı yapması nasıl bir cahillik seviyesini olduğunu görmemizi sağlayan annedir.
-
mevlüt okutmaktan hiçbir farkı olmayan olay.
(bkz: inancın akıl hastalığı olması) -
görsel
hayır çocuğum hepsi yanlış. mis gibi kokman için duş+deodorant, geleceğin parlak olsun diye iyi eğitim. ağzının tadı bozulmasın diye anneni reddetmen yeterli olacaktır.
(bkz: anne babalara çocuk yapma ehliyeti verilmesi) -
naksksjsjswlsjkllaowsjsklwkw arka planda gel gör beni aşk neyledi çalıyor, tam bir doğu batı sentezi.
tanım: umarım bebek büyüyünce anne babasına dava açar bu video için dedirten video. -
(bkz: #143362943)
niye? niye devlet alacak bu çocuğu?
çocuğa kötü muamele yok, istismar yok; bana kalırsa sadece saçma bir batıl inanışın lüzumsuz derece görkemli bir şova dökülmüş hali var.
anadolu'da hala var bu inanışlar. çocuk önüne makas, kitap vs konur, hangisini alırsa o meslek tarafına yöneleceği düşünülür mesela. bacakları arasına kurdele bağlarlar, adım atınca keserler mesela. bunların hepsi iyi kötü, yerli yersiz, batıl ya da değil; bir kültür. -
videonun başlığına kahkaha attım haahahha
(bkz: ekşi sözlük'e bir daha gelinse alınacak nick'ler)
(bkz: cringe)
ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
takip etmek için giriş yapmalısın.
hesabın var mı? giriş yap