• çalışmalarını sosyal medya hesabından takip ettiğim dövmeci.

    özellikle kanaviçe dövmeleri ile ilgili haberleri yabancı sitelerde de yer almıştır. ikinci dövmem için keşke ona yaptırabilsem diyorum.
  • ben cross stitch çalışmalarını baya beğeniyorum. ama istanbul'a taşındı sanırım artık, müdavimi bir arkadaşım baya üzülmüştü çünkü.
  • asker arkadaşımla ortak olduğunu az önce öğrendiğim dövme üstadı sarı şeker.
  • efsane bu kiz, yaptigi dovmeler dovme degil sanat eseri. simdilik macka'da bir apartman dairesinde yapiyor dovmelerini, kendine studyo ariyormus.

    cidden cok basarili dovmeleri *, sadece cross stitchingde de degil, renkli dovme konusunda ustune tanimiyorum.
  • candan ve güler yüzlü insan. yaptırmak istediğim dövme var ama şimdilik para çıkışmadığı için gidemiyorum kendisine.
  • yanılmıyorsam ülke sınırları dahilindeki en yaratıcı dövme sanatçılarından biri. kanaviçelerine hayranım. ama benim kafamdaki ikinci dövmem kanaviçeye pek uygun değil. onu da bi dahakine artık. çizimim geldikten sonra kapısına gideceğim ve gördüklerimden referansla mutlu ayrılacağımı düşünüyorum.
    önce döv sonra doğur beni eva...
  • asıl adı havva, arkadasları ona eva der.angara lı dovmeci olarak anılır lakın su aralar istanbul,da ıkamet etmeye baslamıs bu isi en ıyı yapan dovmecılerden bırıdır. kendısını tek bı tarza hapsetmeyıp (mandala,watercolor.portre vb.)ufkunu genıs tutan kenıne has kanevice dovlerıylede bılınır.istanbul tesfıkıye de yenı studyosu bulunmakta https://www.instagram.com/evakrbdk/ buda ins hesabı. 2015 souq handmade karakoy de atolye calısmalarını sergılemektedır.kendisi bi tuccar degıl sanatcıdır bu yuzden yaptıgı calışmalara fahiş fiyatlar cekmemektedir.

    not:buralar hep entry dolcak
  • türkiye'nin açık ara en ileride dövme sanatçısı. iyi, kötü, güzel, çirkin değil kadın ileride. bir sasha unisex ama orijinal ama özgün, kopyacı değil, taklitçi değil.
  • yaptığı işlerin oldukça kaliteli olduğu aşikar. ancak genellikle aynı tarz dövmeler yapıyor gibi son zamanlarda. bunu sadece instagramdan görüp yorumluyorum. müşteriler o şekilde istiyor olabilir akıma uyup. zaten dikkat ettiyseniz yuvarlak çerçeve içerisine dövme ve pixel şeklinde yapılmış dövmeler çoğunlukta.

    ama tabi şu mesela aralarında görüp beğendiğim bir çalışma.

    şurdan da karşılaştırıp çalışmanın aslını ne kadar net bir şekilde yansıtabildiğini görmüş oluyorsunuz.

    bunun gibi birçok örnek mevcuttur diye tahmin ediyorum. benim istediğim tarz canlı renklerden ziyade biraz daha keskin ve koyu renkte çizgiler veya dövmenin iç kısmından dış kısmının vücutla tam olarak uyumu. şunun gibi mesela. belki de ben eski kafada kaldığımdan ötürü böyle bilemiyorum. özellikle bu tarz dövmeler yapan insanlar istanbul'da kimler onu merak ediyorum. bilen varsa yeşillendirsin.

    ama eva da hakkaten iyiymiş. ileriki zamanlarda tekrar dövme yaptırmak istiyorum. belki kendisini ziyaret edebilirim bu konuda. sanıyorum yardımcı olur.
hesabın var mı? giriş yap