• oyunun en basinda alinirsa 475 k $'a alinabilir ki bu onu oyunun en ucuz transferlerinden biri yapmistir,ayrica finishing'i 20 oldugundan ve sol kanatta oynayabildiginden ayri bir psikopattir.
  • championship manager 03 04 de orta sahanin ortasina koyup, taa karsi kaleye kadar ok verip, bir de gung ho mentality verince topu alip gol atmadan gelmeyen, ilk sezonda besiktasla sampiyonlar ligini alma mucizesini gerceklestirirken takimimin beyni olan genc yetenek.
  • eger cm diyorsa dogrudur ideolojisi bu 1986 dogumlu genc icin de tutarsa, dunya futbolunun yakin zamanda en buyuk golculerinden olacak brezilyali forvet.
  • championship manager 03 04 'ün hilesi olarak nitelendirilebilecek efsanevi gol makinesi.
  • 4.1.5 patch'i yüklendikten sonra eski günlerini aratan adam. sanırım abarttıklarının farkına varıp düzeltmişler.
  • cm 03/04'te teamwork gibi bazı özellikleri sıfır yani random (rastgele,valla bahtına kalmış) olduğu için performansı bahtınıza göre değişebilen fakat en berbat haliyle bile yüksek rakamlara büyük takımlara satılabilen brezilyalı futbolcu. teamwork (takım oyunu,bunu da çevirdik iyisiniz hadi) özelliği çok yüksek çıkmazsa performansı muhteşem olur. topu alıp yaldır yaldır kendi başına gidip 3-5 kişiyi çalımlayarak attığı goller tadından yenmez. teamwork özelliği yüksek çıkarsa çok parlak bir performans sergilemez ama yine de iyi oynar. 20 yaşına gelince brezilya milli takımında forma şansı bulmaya başlar. fm 2005'te ise yine yaşına göre özellikleri çok iyi olsa da eski günlerini aratmaktadır.
  • oyuncunun adı: evandro roncatto
    doğum tarihi: 24.05.1986
    kulübü: guarani
    mevki: f lc

    işte size çok sağlam bir golcü. bitirciliği ve teknik yeteneği çok iyi. eğer bu futbolcuyu takımınıza katarsanız gol sorununuzun çoğunluğu ortadan kalkar. tavisyem yanına asistçi bir forvet oyuncusu koymanız. kendide asist yapıyor ama bitiriciliği harika olduğu için onun şutlarına daha çok güvenin. birebirde adam geçme yeteneği de oldukça iyi olan roncatto'yu dilerseniz 4'lü orta sahanın en soluna da koyabilirsiniz. burada ilk zamanlar oldukça kötü oynayabilir. fakat sabır eder ve oynatmaya devam ederseniz, sol kanadınıza kaliteli bir asistçi kazandırmış olursunuz. tabii orta alanda oynarken pek fazla gol atamayacaktır. ama yinede bu oyuncu için altenatif bir mevkii. kararınızı verip roncatto'yu kadronuza katmak istiyorsanız 1m. euro civarında bir rakam ödemeniz gerekecek. bence geleceğin worldclass forward'ı için oldukça ucuz bir rakam. ayrıca yaşının 17 olması uzun yıllar golcü sıkıntınızın olmayacağı anlamına geliyor. peki gerçek hayatta bu kadar iyi bir futbolcumu roncatto? siz brezilya 18 yaş altı takımının kaptanı kim sanıyorsunuz? size son olarak söyleyeceğim şu; eğer ucuz ve kaliteli bir golcü arıyorsanız işte size golcü.

    kaynak : http://www.soccercenter.net/
  • rivayete göre geçen sene galatasaray'ın talip olduğu futbolcu. takımıyla anlaşılmış ama takım arkadaşı eski galatasaraylı christian'ın olumsuz yorumları yüzünden galatasaray'a gelmemiştir* bu zat. cm seven afacan bir spor muhabirinin sayfa doldurma çabası mıdır bilinmez tabi.
  • uzun süredir oynadığım bir fm2006 oyununda (oyunda seçtiğim 3 ingiltere, bir italyan ligi var) fenerbahçe'ye transfer olup 5 yılın ardından türk vatandaşlığına geçen, bununla da yetinmeyip türk milli takımında forma bulan futbolcudur kendisi.
  • cm 03-04 te oynadigim her takima transfer ettigim fakat cemalini bir turlu goremedigim efsanevi golcu.
hesabın var mı? giriş yap