• kimse çalışmıyor sadece kendisi çalışıyor hissine kapılan kadın deliliğidir.

    kadın öncesinde kocası ile beraber kendi işinde çalışıyor olsun ve akabinde doğum nedeni ile işten ayrılmış olsun tüm işler ve karmaşa kocasına kalmış olsun. buna rağmen kocası tüm işlere koştursa bile kadın daima kendisinin daha çok çalıştığını düşünür.

    süper anne sendromu mu bilmiyorum ancak kadın daima ezilen olmayı becerebilen bir varlıktır.

    kadın düşmanı değilim buradan bu anlaşılmasın ben eşitlikten yana olan bir insanım ancak kadınlar doğum sonrası sendrom olabilir bilemiyorum ancak harbiden kafayı yemekte...

    erkek evde gömleklerini kendisi ütülese bile kadın şunu söyleyebilir '' bütün gün çalışıyorum allah belanı versin ''..

    ulen nereye çalışıyorsun ütümü ben kendim yapıom işe gidiom senin işlerini de ben yapıyorum eve geliyom '' kafayı yicem çocuğa az sen bak '' diyorsun bakıyoruz, sen mi çok çalıştın şimdi ?

    başlığı '' doğum yapan kadın deliliği '' şeklinde de açabilirdim aslında..

    eve süpürge tut diyorsun tutuyoruz, çocuğu oyala diyorsun oyalıyoruz ki bunları gün içinde meslek gereği olağanca manyakla uğraştıktan sonra yapıyoruz eee burada '' allah belanı versin '' diyecek daha ne var ?

    şimdiki kadınlar gerçekten eski zamanlardaki annelerimiz deniyor ya heh işte onların tırnağı bile olamazlar!

    evde çocuk bakan şimdiki zaman kadınları gerçekten delidir! beceremiyorsunuz kabul edin... eşitlik diyorsunuz ancak yine eşitliği bozan sizsiniz!

    dünyaya çocuk bakmaya mı geldik biz! moduna hiç girmeyin... çocuk müştereken ve ortak kararla yapılır ve olacaklar önceden planlanır! artık böyle en azından...

    bu plana uymayan, uyamayan kadınlardır...

    bunları sadece kendi açımdan değil çevremde de gördüğüm için söylüyorum.

    özetle; evde çocuk bakan ve zamanında çalışan kadınlar delidir!
  • çocuk bakmak öyle kolay iş değil. üniversiteden mezun olduğumdan beri çalışıyorum , işim genel olarak stresli ve çalışma saatlerim çok yoğun ama buna rağmen yeğenine 2-3 saat bakmak mı yoksa çok yoğun şekilde çalışmak mı deseler kesinlikle çalışmak derim. yorulmayı bilmeyen, yerinde duramayan bir insan olarak tanımlandığım halde 1-2 saat yeğenime baksam bile yorgunluktan bitap düşmüş halde eve dönüyorum. beni yoran tek şey ona bakmak. üstelik bu zavallı kadınlar 7/24 çocuklarıyla birlikteler. kişisel alanları yok, kafalarını dinlemeye fırsatları yok, tüm planlarını çocuklarına göre yapmaları gerek. delirmemeleri için ya bakıcıları olmalı ya eşleri 1-2 gün çocukla sabahtan akşama vakit geçirip kadınlara kişisel alan açmalı.
hesabın var mı? giriş yap