• gözlemlediğim kadarıyla evde kalmış kadınların en büyük özelliği kimseyi beğenmemeleri. ikinci sırada ise ekonomik bağımsızlıkları
  • evde kalmış demek çok yakışıksız. herhangi bir gerekçe ile evlenmemeyi tercih etmiş bir insana evde kalmış denir mi? kaçıncı yüzyılda yaşıyorsun.

    not: evli ve 2 çocuklu.
  • fazla makyaj, aşırı parfüm.
  • perdeler de genelde kapalı ise d vitamini eksikliği, raşitizm ve osteoporoz.
  • evde kalmis tabiri, ev hanimi olmak disinda bir hedefi olmayan kadinlar icin kullanilir. gunumuzde 35 yas ustu bir kadin evlenmeyi tercih etmemisse evde kalmis oldugu icin degil, aksine evde kalmadiklari icindir.
  • illa evde kalmış diyeceğiz madem, öncelikle şunu kabul edelim ki çirkin olmak evde kalmak için yeterli bir gerekçe değil. ne çirkinler kimlerle evleniyor sonuçta.

    peki napar da evde kalır bu evde kalmışlar?

    beğenmemek, her canım balım diyene güvenmemek, şüpheci olmak, o kadar şüpheci olmak ki karşındaki insana illallah ettirmek, onu küstürmek. herkese bu değil diyip, kulp takıp doğru insanı beklemek. öncelikleri ilişkilerden başka şeylere odaklamak bir neden.

    bir diğeri aşırı romantik olmak. etrafında görüp mutlular sandığı ilişkilere öykünmek, sürekli böyle ilişkiler, beyaz atlı prensler beklemek, kıyaslamak, adamı bunun için boğmak.

    evde kalma korkusu yaşamak. evleneyim bari şununla diye olmayacak adamlar için kişiliğinden, özgürlüğünden, kimliğinden, arkadaşlarından ödün vermek, en sonunda bambaşka bir insan olmak ve terk edilmek.

    başkaları ekseninde yaşamak. başkalarının da yakışıklı veya zengin veya güçlü bulabileceği, düşman çatlatabileceği bir adam aramak, daha daha istemek, doyumsuz olmak.

    birileriyle tanışabileceği yeterli çevreye sahip olmamak.

    şans.

    ve belki de zaten evlenmek istememek.

    aslına bakarsanız ruh eşini, senin için gerçekten uygun olanı, ömür boyu sevebileceğin, hem eğlenip hem de evlenebileceğin birini bulmak esas zor olan. bu kadar insanın ha diyince birini bulup evlenmelerini ben çılgınca ve akıl almaz buluyorum. müthiş bir risk.

    evde kalmış kardeşiniz atina'dan bildirdi.
  • zor beğenmeleri. çekiciliklerini büyük ölçüde kaybettikleri halde hala karşı cinsten uçuk beklentileri olur.
  • kedi sahibi olmalaridir.
  • siz evlendiniz de ne oldu allah aşkına. borçtan harçtan birbirinizin gül yüzüne hasret kaldınız. kadın - erkek fark etmeksizin sadakatsizliğin ve saygısızlığın kol gezdiği evliliklerinizin inanın hiç ilgi çeken tarafı yok. özellikle bireyin kişisel hak ve yaşam özgürlüğünü kısıtlayan vıcık vıcık ilişkilerinizi övdükçe, evde kalmama sebebiyet veren kibrime daha çok sarılıyorum.
    bu arada hayatlarınızı cehenneme çevirdiğiniz mutsuz evliliklerinizin sebebi evde kalan kadın ya da erkek değil tamamen sizsiniz.
  • öncelikle "evde kalmış" tabiri son derece yanlış tanımlamadır. ancak o şekilde tabir edilen kadınlar , o yaşlarına kadar bir çok efendi erkeği reddedip , sonradan tutulduğu piç erkek tarafından terk edilirler .
hesabın var mı? giriş yap