• ankara'nın günlük hallerini paylaşan instagram hesabı.

    gayet günlük.
  • severek takip ettiğim instagram hesabı.

    bazı şeyleri gereksiz paylaşıyor. ama olsun. iyi.
  • ankara'nın kâh insta'ya, kâh gram'a bürünmüş hali. taşın soğuğu, yağmurun yaşı, güneşin koru gibi bir şey..
  • yaşadığım şehirden güzel fotoğraf kareleri paylaşıp, ahanda ben bunu görmüştüm ama şimdi başka bir güzel göründü diyerekten içimizi ısıtan instagram hesabı.

    instagram hesabı
  • yaşadığım ve çok sevdiğim şehri neden bu kadar sevdiğimi hergün hatırlatan bir instagram hesabı.
    dolandırıcı resim yayın tablosu kahkaha attırmıştır.
  • ankara dışındaysanız ve ankara aşığıysanız gelin bi şöyle.
    ankara yazıp google'ladığınızda karşınıza şunlar çıkıyor genel olarak:kocatepe camii,anıtkabir,atakule. hadi en fazla yanına bir de seğmenler olsun kuğulu olsun.
    ama ankara bunlar değil ki. ankara'yı ulusuyla da sevdik,hacıbayramıyla da.kıyıda köşede kalmış dükkanlarıyla da sevdik,garip tipleriyle de. everyday ankara bana bunu veriyor.hüzünlendiriyor,neşelendiriyor ve dahası.
    yani özetle dostlar.ankara burada,her şeyiyle. yakalayın everyday ankara
  • ankara ile ilgili en ilginç instagram hesaplarından biri. hesap sahibi kah dolmuşta, kah sokakta ama kendi çektiği fotoğrafları paylaşıyor. ankara’yı ve insanını en doğal halleri ile görmek için iyi bir hesap. ha ankara’ya bir insanına iki diyorsanız da önünüzde saygıyla eğilirim :)
  • ankarayı yaşayabileceğiniz nacizane bir instagram hesabı.
    fotoğrafların kompozisyonları enfes, takip ediniz ettiriniz efendim
  • adanalı bütün tanıdıklarım, adana’nın “güneşe silah sıkan” “adana merkez, patlıyor herkes” imajından rahatsız olduklarını, arkadaşları adana’ya geldiklerinde “oha insanlar gayet normalmiş” diye tepkiler verdiklerinden bahsediyorlar.
    aynı şey şu an elbirliğiyle ankara için de yapılıyor.
    instagram hesabını çok beğendim, fotoğrafların kalitesi güzel, altındaki yorumlar güldürüyor fakat içerik çok belli bir kalıp içinde kendini tekrar edip duruyor. neden hep “varoş”u fotoğraflamışız abi? ankara bu kadarcık mı?
    “elit” semtlerde, semtin bütün makyajını akıtan, hayatın gerçeklerini hatırlatan nüanslarla tonla kare yakalanabilir. üstelik ironik de olur.
    ismi “everyday ankara” olan bir hesabın içeriği dilenciler, seyyar satıcılar, payvonlar ve gecekondular olmamalı.
    çankaya’daki o çoook pahalı kuaförün önünden, saçı başı iki örük, kırmızı rujla ve renkli yamalı kıyafetlerle geçen evsiz teyze de sayfaya yaraşır mesela.
    ya da yine lüks semtlerdeki mekanlarının önünde, arka arkaya park eden lüks arabaların içindeki şen kahkahalar atan valeler.

    hep altındağ’da, ulus’ta, itfaiye meydanında gezilmesin bence. ankara’ya mı baktım, suriye’li istilasına uğramış antep’e mi baktım, bu neydi cidden? ben ankara’yı hiç bilmesem o fotoğraflardaki sokaklara bakarak, hava kararınca yürümeye korkulacak şehir kategorisine sokarım. doğma büyüme ankaralıyım, hiç ankara’yı bu hesaptaki kadar perişan ve acınası görmemiştim.
  • ankara özlemimi bir nebze de olsa hafifleten sayfa.
hesabın var mı? giriş yap