• sokağa çıkmış erdoğan güçlerinin iştahını kabartacak hashtag.

    ama dışarısı çok kötü maalesef. daha güçlü daha kararlı daha düzgün bir ortamda belki istekler dile getirebilir.

    ama dışarısı köpek doluyken, kedi ciğer aramaya çıkmamalı.
  • eli sopalı itlerin, emir kulu katillerin dilinden anlamadığımız ya da daha doğrusu anlamak istemediğimiz için, bir egoistin istekleri için eline sopa alabilecek -sözüm ona- adamla karşılaşmamak için yerinde olan hashtag.
  • bu gece için doğru olabilecek bir çağrı bence de.. bu gençler dünyaya o eli sopalı, bııçaklı canilere av olmamaya çalışırken üzerine bir de suçlu diye tutuklanmaya gelmedi. yarın sendikalarla beraber daha kalabalık ve daha güçlü geri dönmek üzere bu gece evlere gitmek en doğru yol gibi görünüyor..
  • insanların gruptan ayrılıp paketlenmesi planıyla oluşturulan hashtag'dir. direnişin ilk günlerinde ak gençlik tarafından oluşturulmuş sazan.avi 'dir.
  • yavaş yavaş sokağa dökülen, emirle çalışan ak vatandaşlarla yüz göz olmamak için yapılan tabela.elleri sopalı zihniyet işte,yaptıkları gövde gösterileri bile doyurmamış bunları,farkındalar demek ki alengirli şekilde, bu kadar çabayla toplanan kitleden hayır gelmeyeceğini,ha bide eğitimsizlik olayı var ki kanayan yara valla.
  • arkadaşlar eve dönmek bizim kaybettiğimiz anlamına gelmiyor.
    eli satırlı adamlarla ,eski zamanların kaybolmuş gençliği gibi haklı mücadeliyi
    anlamsız hareketler karşısında harcamamalıyız.yarın,öbür gün belki aylar sonra veya seçimde
    gereken tepki üniversite ortamında,ticarette(garanti bankası,ntv olayları,starbucks..vs..)devamlılığını koruyacaktır.
    koruyacaktır ama; tuzağa düşmeden,medeniyeti,insanlığı,onurumuzu kaybetmeden.
    elbet eli sopalı adamla dövüşmek dışında bu zeki ve parlak gençlik ;(yarattığı espriler gibi) yeni,saygın ve insanlara ilham veren metotlarla yoluna devam edecektir.hepimiz biriz.
  • bazen alanda kalabalıkla alanda olmak dönüşten daha güvenli olabilir. ama "bazen" diyorum. herkesin dikkatli olması lazım.

    politik açıdan da destekliğim bir düşünce #evinedön. sopalı hayvanların oyununa gelmeye, av olmaya gerek yok. yarın yine alanlardayız.
  • polis korna çaldığı için araçlara ceza kesmeye başladıysa artık işin rengi değişmiştir. akıllı davranmak lazım. cahil, eli sopalı insanlara yem olmaması gereken gençler bence bu akşam evlerine dönsün.birine birşey olunca içimiz sızlıyor.
  • anlatmak istediğim geri çekilmek değil,parktan da kimsenin çıkmasını istememiştim.sonunakadar kimse çıkmamalı dedim ,ama
    bizi eve tıkmak istiyorlar düşüncesi belki bu akşam için gereksiz itici bir güç olabilir.
    asla geri çekilmek anlamına gelmiyor bu akşam eve dönmek.yarın ,öbür gün var elimizde...
  • güzel günler için bunca gündür direnen gençliğin, cehaletin esiri olmuş topluluklara yem olmaması için gerçekten de zamanında açılmış bir hastagdir. dilerim daha fazla şiddetle karşılaşmadan sağ salim evlerine dönerler. dönmelerini diliyorum çünkü eli sopalı gözü dönmüşlerle karşı karşıya gelmeye bile değmez, onlar sizin insanlığınızdan anlamaz güzel yürekli gençlik, inanın anlamaz.
hesabın var mı? giriş yap