• kadın gibi kadınların azlığından meydana gelen durum. piyasa kötü.
  • kadın gibi kadınların azlığından var olanlarının da efendime söyleyeyim pek bir burnu havada olduğundan ortaya çıkan durumdur.

    (bkz: burnu havada götü tavanda türk kızları)
  • arayan kadını da bulur, belasını da mevlasını da..
  • o işlerin çok paraya bakmasındandır.
  • bir çok erkeğin (hatta bazı lezbiyenlerin de) de katılacağı bir listem var. evlenilecek kadında bulunması beklenen özellikler listesi. kadınlarımız size sesleniyorum:

    davranış:

    yalnız kalmak istediğim zaman yalnız kalabilmeliyim.
    sen ne kadar özgürsen ben de o kadar özgür olmalıyım.
    birbirimizi anlamak zorunda değiliz, her konuda aynı fikre sahip olmak zorunda değiliz, sadece birbirimizi tolere etmeliyiz. örneğin benim bir özelliğim senin hoşuna gitmiyorsa bunu dile getirmelisin, ama beni "düzelmeye" zorlamamalısın. bilgisayar oyunu oynayan biriyim örneğin, kalkıp bana her gün "daha az bilgisayar oynasan" dersen canım sıkılır, sinirlenirim. sonra vay efendim niye bağırıyorsun.
    beraberken yapacağımız aktivitelerde ana tema eğlenmek olmalı, beraber vakit geçirirken sırf benimle daha çok ilgilensin diye abuk subuk tavırlara giren kadınlar var, böyle olunmamalı.

    hayat görüşü:

    kişinin akp başta olmak üzere hiç bir partiye gönülden bağlı olmaması, islam başta olmak üzere bir dine gönülden bağlı olmaması gerek.
    açık görüşlü olması gerek.
    cinsel olarak aktif ve istekli olması gerek.
    eğitimli, kültürlü ve entelektüel olması, hobilerinin olması, gerçekten bilgili olduğu ve duayen sayılabileceği bir kaç konunun olması gerek.

    fiziksel:

    çok zayıf veya çok şişman olmamalı.
    vücut bakımını (özellikle kıl-tüy) yapıyor olmalı, güzel kokuyor olmalı, en temel ve basit şekliyle bakımlı olmalı işte. onun dışında, güzellik olarak, yüzüne bakınca gözlerim kanamasın yeter. çok yakışıklı veya çok güzel vücudu olan biri değilim, beklentim de bu yönde değil.
  • evlenmeyin kardeşim, şart mı? ne yakındınız ulan? bence evlilik birçok süzgeçten geçtikten sonra en son adımdır.

    hem “evlenecek insan bulamamak” nasıl bir kavram? kimi, neye göre, ne kadar tanıdıktan sonra evlenilmeyecek kişi olarak görüyorsunuz?
  • evlenecek erkek bulamamak başlığı yaklaşık 35 sayfa almış ama bu başlık sadece 3-5 entry almış.
    siz hayırdır ya neyin peşindesiniz
  • (bkz: #87907252) elimizde şöyle bir arkadaş var ama. ilgilenir misin bilmem.

    ulan esra erol oldum bu yaştan sonra.
hesabın var mı? giriş yap