• bir türkiye gerçeğidir. aşağı yukarı şu özellikleri taşır.

    1) her gün fotoğraf atılır. genelde bu fotolar %80 selfie, %20 tam vücut şeklinde ağırlıklı olarak kendi fotosudur.
    2) fotoğraflarda aile üyeleri yer almaz. kızkardeşin görünmesi kendisi için tehdittir, abi/erkek kardeş/babanın görünmesi adaylar için tehdittir.
    3) kız arkadaşlarla fotoğraflar yer almaz. çünkü her kız arkadaş potansiyel bir rakiptir. erkek arkadaşlarla fotoğraf hiç koyulmaz, koyulanlar da bir süre sonra silinir.
    4) takipçi sayısı takip edilen sayısının 3-4 katı civarıdır.
    5) yorumlar sık sık silinir. özellikle beğenilmeyen erkeklerden gelen "çok güzelsin", "bu ne tatlılık" vb klasik türk abazanlığı içeren yorumlar itinayla imha edilir. ama bu kişiler engellenmez. bunun amacı profili inceleyen olası talipler için nezih bir ortam görüntüsü vermektir.
    6) ara ara akrabaların, komşuların vb bebeklerini kucaklayıp sevdiği fotoğraflar atarak "yetişkin bir kadınım ve anne olmaya hazırım" mesajı verir.
    7) görüşüne bağlı olarak bayram, kandil vb şeyler için de bir gönderi çakarak hayat görüşünü ve siyasi eğilimini çaktırmadan belli eder.
    8) arada ne iş yaptığını ve ne kadar para kazandığını belli eden gönderiler koyarak taliplerinde gelir alt sınırını belli eder.
    9) daha fazla görülmek ve fark edilmek için her kelimenin başına itinayla # koyar. #erkek#arıyorum#belli#etmiyorum gibi.
    edit: evlendi.
  • asıl garip olan evlenmiş kız instagramıdır. güzelim kız yüzük fotoğrafları, evlilikle ilgili anime tarzı resimler ve özlü sözler paylaşan 60 yaşındaki bir teyzeye dönüyor.
    edit: imla
  • (bkz: sanane lan yalak)

    edit: gene de ne olur ne olmaz siz bir bakın. #68365374
  • dünyanın en güzel melissu ve meliscanlarını doğuracak kızların profilleridir.
  • (bkz: kun fe yekun)

    edit:çak yapan smiley var sonunda.
  • adam bir tespit yapmış ve katılsan da katılmasan da doğru tespitler içeriyor. plan proje kasmayan kızlara bir şey dememiş.
    avını bekleyen ve bu av için oltaya gelecekler içerisinde üremek için en uygununu seçen kızın profilini anlatmış.
  • ergen instagramından bir tık ötesidir. gittiği gezdiği her yerin fotsunu ve anlıkta video paylaşımı vazgeçilmezidir...
    tek eksiği sıçarken bokun düşme anını içeren video yüklememesidir.
    #kabizim #haciyatmaz #wcgeceleri #umarsizhemoroid #tekparca
  • bir fotoğraf, bir yemek, iki manzara olarak sürekli tekrar eden bir sıralama ile devam eder.
  • kucakta bebekle fotoğraf konulduğu zaman mutlaka teyzoşunun bi tanesi, halasının biriciği gibi ibareler eklenir ki onun çocuğu olduğu düşünülmesin.
hesabın var mı? giriş yap