• kişinin evlenme kriterlerini belirlemesi için kendini çok iyi tanıması gerekir. neleri seviyor, neleri sevmiyor, nelere tahammül edemiyor, dünya görüşü nedir. buna göre kriterlerini ve vazgeçilmezlerini belirlemesi gerekir.

    ayrıca bir çin ata sözü derki : "babanın zengin olmaması senin suçun değildir ama kayınbabanın zengin olmaması senin suçundur" *
  • aşk, sevgi, tutku, ten uyumu, ortak zevkler bir yere kadar. şu cici üçlü yoksa o deftere imza da atılamıyor

    maalesef:

    (bkz: edep)

    (bkz: saygı)

    (bkz: kıymet bilmek)
  • onun için, kendinden vazgeçebileceğine inanıyorsan veya o derece çıldırmış bir ruh haline sahipsen, atıl kurt.hemen evlen.geri kalanı boş,gereksizdir.hayvani içgüdüdür.

    -yaşım geldi evleneyim

    -çocuk sahibi olayım evleneyim

    -düzenli hayatım olsun evleneyim

    -düzenli seks hayatım olsun evleneyim

    .....

    ve bu gibi önermelerin hiçbiri, eş seçimi konusunda bir yönerge çizmiyor insana.

    hepsinin içeriğinde, düzen üzerine kurulu bir sistem var.bu sistemi isteyen, ama aylar yılı doldurmadan boşanan insanlar var.demek ki aranılan şey sistem değil,kişinin kendisine ve o sisteme uygun bir insanla birlikteliği.

    özetle,insanın evlenme kriteri veya kriterleri olmamalı.evlilik sistemi üzerine değil,birey üzerine kurulu bir arayış,paylaşım isteği halinde olmalı.
  • üstünlük onla ölçüldüğüne göre,

    (bkz: takva)
  • adam kadından zengin olacak kadın ev hanımı mesela adam memur olur o iş ya da kadın asgari ücretli adam esnaf patron kişi o zaman da olur vesaire ama adam kadından üstün olacak arkadaş her anlamda kadına hükmedecek özellikle yatakta pasif kalırsa olmaz o iş kadın para ve seks sever bunlar varsa gerisi traşş
  • olmaması gereken kriterler. kriter ne olm? ülke misin sen? diplomatik anlaşma mı yapıyorsun? ne kriteri.
    zat-ı muhterem yazmış yukarıda, "vaktiyle o aşkından deli divane olduğunuz, muhteşem ötesi güzel veya insanüstü yakışıklı var ya, ha işte o, o da yiyor, içiyor, osuruyor, sıçıyor! hatta arada burnunu parmaklıyor, erkekse zaten malum yerinden elini çekmiyor.. "

    şimdi aşık olduğum hatunun sümüğünü yerim ben o ayrı da. malum yerimizden elimi çekmemiz verisini nereden aldın be bacım. evet ben sikimden yazıyorum şu an bunları, tek elle.

    sen evlenme güzel kardeşim, stereotype'larınla zehir etme insanlara hayatı, sonra çocuk yapacaksın yıkayacaksın beynini sapık erkekler diye, gerek yok. üreme sen.

    (bkz: malum yerinden elini çekmemek)
  • 1- karşılıklı etkilenme
    2- ten uyumu
    3- sosyal statü uyuşması
    4- aile uyumu
    5- beyinsiz olmak.

    şimdi dağılabilirsiniz.
  • muhabbete gelebilecek bi kere kafa olacak. behzat ç izlemiş olacak poyraz karayel izliyor olacak bi replik deyince mal mal bakmaması lazım. ee tabi bi de şey yani anladınız siz şey işte..
  • nefes alması
  • -bana pizza alacak

    -bana nutella alacak

    -bana yemek yapacak
hesabın var mı? giriş yap