• kim ne derse desin evliliklerde yatak %70 gibi bir oranı kapsar. eğer yatakta sorun yaşıyorsanız, o küçük sorunlar çok daha büyür ve çözümlenemeyecek duruma gelir. evlenmeden önce seks yapıp yapmamaları da çok önemli değil. bazı cinsel içgüdüler vardır ve onları harekete geçirmek gerek. sorunlarınızı çözmek için tabularınızı yıkıp, cinsel hayatınızı renklendirin biraz. her şey yavaş yavaş çözülmeye başlayacaktır. ee sonra da gelip bana bir teşekkür etmeyi unutmayın.

    not: bekar
  • evlenmeden önce seks yaparak mutlu bir evlilik geçirmek isteyen hanımlar yeşillendirsin. her konuda yardımcı olunur itina ile gelecekteki evlilikler mutlu bir yuvaya çevrilir.
  • çıkış yolu olarak evliliği görüp mutsuz olanları mevcuttur. evlilik pek mutluluk getiren kurum değil sanırım şu sıralar.
  • göremediğim kadınlardır. instagramda herkes mutlu. hani neredeler?
  • kadınların yüzde bilmem kaçı.
    tıpkı erkeklerin yüzde bilmem kaçı olduğu gibi.

    çünkü bizim memlekette evlenmek bir zorunluluktur. ne kadar kendini geliştirirsen geliştir, vatana-millete hayırlı vatandaş olursan ol, istersen cümle hastalıklara şifa geliştir yine de evlenmemiş isen elinde bebek arabası ile sokakta yürüyen herhangi bir birey kadar değerin yoktur.
    hep ''ah, vah'' nidalarını işitirsin. ''bir derdi mi varmış acaba, ondan mı evlenmemiş'' lafına aşina olursun. ''evde kalmış kız kurusu'' yahut ''kimseye kendini beğendirememiş mal değneği'' haline gelirsin.
    çünkü toplumun gözünde sen bir insan değil, üremeye programlanmış bir canlısın. bunun için de ''genel ahlak kuralları'' çerçevesinde evlenmiş olman zorunlu. yoksa evlilik dışı üremişsen durumun daha fena. kısacası evlilik şart.

    her neyse. işte bu sebeplerden ötürü yaşı belirli bir seviyeye gelmiş(kişisine göre değişir, kimi için 18 kimi için 30 vesaire) kimseler direkt evlilik hayali kurar. neden mi? nedeni basit. doğumundan itibaren çevresinde bunu görmüş, bunu içselleştirmiş, hayatı boyunca kafasına bu mıh gibi çakılmış birisi için artık içinden çıkılmaz bir cendere halini almıştır. evlenmezse yarım kalacaktır. eksik olacaktır. duruma göre aşağılanacaktır.

    bu tip bir şartlanma ile evlenen kadın/erkek kişisi de cicim ayları denilen karşıdakinin ev halini çözme süresi bitince gerçekleri görecek, evliliğin esasen çok da bir numarası olmadığını, bir başkası ile ortak yaşam alanını paylaşmanın ve onun derdini çekmenin mantıksızlığını, hele bir de hır gür varsa psikolojik sorunların getirdiği yorgunluğu hissedecek ve anlayacak; o zaman evli ve mutsuz durumuna geçiş yapacaktır.

    hah, evlenmezsen ve çocuğun olmazsa hem yaşlanınca kim bakacak değil mi? karın, kocan, yaparsan çocuğun. çünkü onlar birey değiller, yaşlılıkta kişiye bakmakla yükümlü kimseler. şahane.

    kısacası; evlilik = yatırım. stop loss özelliği çok zor olanından. forexte para kaybetsen kafayı yersin. evlilikte ise her gün kendinden kaybediyorsun. nasıl hissedersin?
  • mantığı ile hareket etmiş kadınlardır. toplumumuzun vazgeçilmez baskıları sonucu köşeye sıkışan ve baskılardan bunalıp gelen görücüyü kabul eden kadınlardır. zaman kavramının içinde hapsolmuş, cehaletle dolu olan beyinler tarafından elaleme göre hareket ettirilen kadınların yaşadığı en büyük sorun!

    hele ki, leş gibi külotlu çorap kokan bir kadının (bkz: sizin kız evde kaldı heheh) sözünü kafaya takan ebeveynler sonucunda, başlıktaki durum kaçınılmaz bir sondur..
  • yanlış erkeği tercih etmiş kadınlardır.
  • evli ve mutsuz erkeklerden en büyük farkları , annelik duygusuyla hareket edebilmeleri ve yuvalarını yıkmamak için alabildiğine fedakar olmalarıdır.
  • kanaat etmeyen insandır. kanaat etmek, en büyük zenginliktir. bırakın instagram'ın yalan dünyasını ve gerçeğe dönün.
  • bir bayan kuaförü olarak gördüğüm bu tarz kadınların belli bir kısmı kocasını aldatıyor.
hesabın var mı? giriş yap