• bu gun bir cocuk doktorunun yeni dogan bebegim icin onerdigi, benimse hic duymadigim mama markasi.
    oneri sebebi ise tatsız bir mama oluşu ve bebegin mamaya fazla alismasini istememesiymis.
  • şayet başıma bir şey gelmeyecekse, kaliteli bir seçenek olduğunu düşündüğüm biberon maması.

    üstteki entry (bkz: evolvia mamanın içinden çıkanlar), beni çok endişelendirdi. fakat bebeğimiz iştahla sadece bu mamayı tüketiyor, diğerlerini istemiyor. iki ara bir derede kaldım yeminlen.
  • deneme amaciyla 2 numarali mamayi 8 aylik kizimiz icin aldik ve bir kere bile mamayi yedirmedik.
    mamanin iceriginde bulunan balik yagindan dolayi kokusunun agir oldugunu sikayet sitelerindeki evolvia temsilcisi soylemis.
    bir mama kokar da bu derece agir olabilir mi bilemeyecegim. bu koku sadece kizimizi degil ayni zamanda esimi de rahatsiz edebilmistir. benzer sikayetleri basima geldikten sonra farkli mecralarda okudum keske daha once arastirsaydim diye kafama siciyorum.
    aldigim yerde 800 gr.lik kutusu (100 tl) olmadigi icin 400 gr. (60 tl) almistik. iyi ki 800 gr.lik 2 numarali mama yokmuş yoksa daha cok uzulecektim. giden 60 tl olsun.

    size onerim bu mamaya para odemeden once cevrenizde kullanan baska birileri varsa odunc alip denemenizi oneririm.
  • sma yoktu elimizde ( aynı zamanda satıyoruzda ) pek bu tür ürünlere önyargımda yoktur bu vardı bunu kullanalım dedik aman allahım o ne kusmuk kokusu oyle evin kokusu değişti artan reflunun haddi hesabı yok mecbur sma ya geri döndük. aptamili de deneyelim dedim ama defans gelince deneyemedik.
  • deprem bölgesine 30000 devam sütü yardımı yapan mama markası. helal olsun. aynı davranışı aptamil, bebelac ve hipp'den de bekliyorum. bebekleri aç kalmasın.
  • birçok mama denedik en sonunda evolviada karar kıldık, gıda mühendisi hesabının da paylaşımları tercih etmemde etkili oldu içeriği en temiz besleyici mamaların arasında yer aldığı için kullanıyoruz. bebeğim severek içiyor
hesabın var mı? giriş yap