• (bkz: neyin peşindesin yeğenim sen) biraz parka bahçeye çık zihnin oksijen görsün . azıcık gerçek dünyada sosyalleşmeye çalış oldu mu?
  • kopya müslüman başlığı.

    (bkz: gokten koc indigine inanan insan)

    biraz orijinal olun yahu! yaratıcı zeka diyeceğim ama ondan da bir halt anlamayacaksınız. neyse.
  • materyalist safsatalarla beyni bulanmış müptezel ateistlerin düşüncesidir. aslında tenkid yöneltebilecek kapasiteleri dahi yoktur, çünkü herhangi bir ilmî birikimleri bile mevcut değildir. varsa yoksa malum ateist sayfalarından derledikleri bayat yazıları vardır, böyle arada bir ısıtıp ısıtıp piyasaya sürerler ve her defasında ayarı yerler.

    ateistler muhatap alınmaya bile değmez. küçücük atom parçacıklarının koskoca evreni yarattığını iddia edenleri neden kaale alalım? müslümanlar izzetli şerefli insanlardır, ateistler ise müslümanlardan aşağıdır.

    mevzuya dönecek olursak, böyle bir mucizenin gerçekleşmesi allah için çok basit bir şeydir. tabiatta bir ölçü vardır, ama bu ölçü bizler için geçerlidir. allah dilerse bu ölçüyü kaldırabilir ve gökten bir koç indirebilir, yahut denizi yarabilir.
  • kendini süper zeki ve bilgili gören zorba ateist toplantısı başlamıştır.
  • bence yazar gerçekten haklı. bu kadar haysiyetsiz, pedofili, sapık ruhlu hırsız orospu çocuğu tesadüfen oluşmuş olamaz.
  • sidonun açtıgı iki tip başlık var biri ensest-ateist ikincisi ki buda o, bi cisim var allah yoksa bu karışık cisim nasıl oldu.iki tipde yarım yamalak argümanlarla tek taraflı kendi sorup kendi cevaplamayla dolmuş başlıklar.yemeği bile iki üç kere ısıtınca tadı bozuluyor sidon bey ne zamana kadar içi boş duvar gibi yazıları tekrar tekrar yazmaya devam ediceksiniz?
  • (bkz: gelecomp) ve (bkz: kasvetlikutlama) nickli iki yazarın ruhsal problemleri olduğunu anlamamı sağlamış tartışmaya konu olan iddiadır.

    bir adam bir görüşü eleştiriyor ve karşıt bir argüman geliştiriyor diye neden hakarete uğrar, anlamış değilim. bu durumun, hükümeti eleştiren herkesi "yahudi dölü", "cia ajanı", "vatan haini", "fetöcü" gibi hakaretlerle yaftalamaktan farkı nedir? bu eleştirdiğiniz tiplerden sizin farkınız nedir? ben söyleyeyim: yoktur. yarın bir gün siz iktidara gelseniz aynı bokları siz de yiyeceksiniz, demektir bu. şimdi niye çok göz önünde değil bunlar? çünkü sayınız az, çünkü muktedir değilsiniz.

    işte tam da bu yüzden bu platformda "akp'li" kitleye eleştirilere hep acı acı gülümseyerek bakıyorum.

    kaldı ki mesele siyasi bile değil. dinle ilgili bir mesele seni neden bu kadar sinirlendiriyor?

    aynı tornadan çıktığınız için ben cevap vereyim senin adına: "çünkü din adına insanlar öldürülüyor, halk kandırılıyor, insanlar sömürülüyor, uyutuluyor, cepler dolduruluyor, bütün tacizler, tecavüzler hep bu dinbazlardan çıkıyor." vs vs vs... benzer bi yığın argüman.

    bir birey, bak tek bir kişi, bunların herhangi biriyle suçlanabilir mi? suçlanamaz! görüşünü dile getiren bireye hakaret edemezsin.

    ve sidon'la teolojik tartışmalara girmemenizi öneririm. o böyle söylemez ama ben söyleyeyim: siker atar, uyandıriim.
  • oku! emrinin indiğine inanan insandır.
  • ateistlerin bir çoğunun hala astroloji denilen çakma bilime inandığını sanan yazar zırvası.
hesabın var mı? giriş yap