• emlakçı.sonradan görme olduğunu çok belli ediyor.sürekli bir sosyeteye yanaşma çabası içinde ezik ezik hareketler.kocasına yazık.adamı maymun ediyor sürekli.adam ilyas salman'ın zengini.
  • bugün muhammed hadid ile olan storylerini ve paylaşımlarını gördüm ve (bkz: başkası adına utanmak).
    sunucu falan olduğunu düşündüm başta ama değil sanırım.
    ülkeye kısmen ünlü bir amerikalı geldi, onunla diyaloğa girdi diye o kadar sevinmiş ki. sürekli yeeeesss okaaayy'den oluşan ve sadece kendisinin kahkahalar attığı, i love youu my best frienddd tarzı aşırı coşkulu paylaşımları umarım videolarda görüldüğünün aksine karşı tarafta da karşılık bulabilmiştir. çünkü aksi halde muhammed kendi halinde takılıp sağa sola bakarken kendisinin 32 diş sırıtarak sürekli göz teması kurmaya çalışması yalaka ve ezik bir izlenim uyandırıyor.
  • 1977 gölcük doğumluyum. istanbul teknik üniversitesi jeofizik bölümünü bitirdim. lisanslı olarak kocaelispor'da profesyonel voleybol oynadım. evli ve 3 çocuk annesiyim. kızım ilke 16, oğlum ağahan 3,5 ve en küçük kızım begümhan ise 2,5 yaşında. son 9 yıldır re/max'ta gayrimenkul danışmanlığı yapıyorum. 2016 yılında, tüm gayrimenkul danışmanları arasında ticari ve konut gayrimenkul satışlarında türkiye ciro şampiyonu; (amerika ve kanada hariç) dünya ciro şampiyonuyum.
  • bu sıra billboardlara epey bir para dökmüş istanbul'da. american beauty'deki carolyn burnham'ı örnek alıyor sanırım.
  • kocam sağolsun diyerek dolaşan, sonradan görme. nasıl bir varoşluk o öyle bilemedim.. emlak sektörünün prestij kaybıdır kendisi.
hesabın var mı? giriş yap