• bir tane bile ara geçiş formu fosili bulunamamasındandır. cumhurbaşkanı'nın 4g'yi bekletin direk 5g'ye geçiyoruz'u gibi bir şey olmalı.

    edit: bir alttaki arkadaşta da görüldüğü üzere bu elemanlar yüzlerce örnek var deyip 1 tane örnek gösteremezler. inanadur çocuk!

    edit2: onun bir altındaki embesil de klasik düzmece resimleri videoları kaynak göstermiş. vah aptal vah.

    edit3: biri de yazmış biz niye ıspatlamak zorundayız, siz 5 milyon yıllık insan fosili gösterin diye. görün işte kimlere ne anlatmaya çalışıyoruz. insanlık tarihinin maksimum 7 bin yıl olduğunu bilmiyor gelmiş efelik yapıyor. hey yavrum. (bilinen ve genel kabul gören insanlık tarihinden bahsediyorum. özel mesajla 12-15 bin diyenler de oldu. olabilir. ama 5 milyon nedir ya? sen daha 2 bin küsür yılda 8 milyar olmuşsun, 300 bin hatta milyon diyorsun yahu. eskiden insanlar çok yaşamıyordu, ortadan kalkan (doğal afetler, salgın hastalıklar vs.) topluluklar var diyeceksin, e kardeş bu dünya son 100 yılda bile insanoğlunun elinde ne hale gelmiş. o kadar yıl insanlığa dayanması mümkün mü? kaynakları sınırsız değil dünyanın. akıllı düşünün biraz. söylediğim maksimum 7 bin yıl kısmındaki ‘maksimum’ çok iddialı olmuş olabilir kabul ediyorum. ama insanlık tarihinin 12-15 binden fazla olduğuna inanmıyorum.)
  • aslında yaşayan her canlı bir ara geçiş formudur.

    bahsedilen fosiller için de yüzlerce örneği de vardır. iyi ki 80lerde 90larda adnan hoca bulunamadı dedi, şimdi hepsi inanıyor buna.
  • ara geçiş formu diye bir şey olmadığından olabilir. evrimi pokemon evrimi gibi bir şey sanıyorsanız, o iş öyle değil. ha ara forma yakın bir şeyler olabilir tabii. mesela dinozorların tamamı bir nevi ara geçiş formu sayılabilir. kimisinde lades kemiği var, kimisinde tüy var, kimsinin kemiklerinin bir kısmının içi boş vs. vs. biraz araştırıp okumak lazım tabii.

    edit: evrimin yılmaz savunucusu değilim, kimseyle bu konuda tartışmayı da sevmem. ben de inançlı insanım ama bu konuyu inancıma ters görmüyorum. bu kadar tepki çekmesine anlam da veremiyorum. evrim değişim demek. her yerde değişim var, hayatın en büyük gerçeği değişimken türler bazında bunun kabul edilmemesi bana garip geliyor. allah çocuğu koca kafalı kısacık kollu bacaklı top gibi bir şey olarak dünyaya getiriyor, geçen yıllar içinde büyüyüp bambaşka bir insana dönüştürüyor. yıldızlar doğuyor ölüyor, evren sürekli değişiyor. türler için bunu neden yapmasın ki? tarih boyunca kilise gibi kurumlar değişim gerçeğine hep karşı çıktılar, dünya dönmüyordu, güneş yerinde duruyordu, yıldızlar gökyüzünü süslemekten başka bir fonksiyona sahip değildi, vs vs. hep haksız çıktılar. şu an neredeyse her şeyin değiştiğini yani evrildiğini kabul ediyorsunuz ama bir tek canlı türleri hiç ama hiç evrilmiyor öyle mi? çok tuhaf bir bakış açısı değil mi bu?
  • bırak evrimi, bize anlatılan kendi tarihimizde bile bir sürü çelişki şüphe var. 1453 de barutla top mermisi kullanıp icat eden ecdadımız o barutu küçültüp silah icat edememiş.

    barut var ve 1700 lere kadar silah kullanan yok kılıç ile okla yapılmış savaşlar.

    bunlar doğru demiyorum sadece aradaki boşluğu ve çelişkiyi söylüyorum.

    amerikan televizyonları 11 eylülde tüm dünyayı kekliyor, göbekli tepe bulunana kadar taş devrinden bahsediliyor, koca evrende yalnız olduğumuz söyleniyor yada hiç bir kanıt yok.

    tüm bunları düşününce sokayım evrimine be şurda yalancı dünyada yaşıyoruz 70-80 yıl belki ya yaşarız ya yaşamayız.

    bu süre içinde gezin tozun araştırın sorgulayın felsefe bence önemli sizin için ne önemliyse onu yapın.

    bir daha mı gelecez dünyaya deyip vur patlasın çal oynasın yapın demiyorum tek derdim şu ki başkasının bilgilerine değil kendiniz araştırdığınız bilgilere dayanarak yaşayın sorgulayın.

    haberleri bile izlerken , evde poponu yayıp göbeğini kaşıycaksın elin adamı sana karda kışta doğru bilgi verecek böyle bi dünya yok, 3 doğru nun yanında sana 10 tane zehirli haber yutturacak.içeriğinde insanları kutuplaştıran bölen haberlerle haplıyacak seni.

    not: konu ile alakası yok sadece içimi dökmek istedim, üzgünüm...
  • (bkz: suriyeliler)
  • ornitorenklerin götüyle güldüğü olay.
  • tavuklar neden uçamıyor? kanguruların neden ön elleri küçücük? kediler kopekler neden ormanda avlanarak yaşayamıyor? koyunlar, keçiler, inekler vb. neden bu kadar uysal? neden sadece kafamızda saçımız var? ön dişlerimiz neden sivri değil? erkeklerin memeleri ne işe yarıyor? tonlarca soruların tek makul cevabı evrimin hala devam ettiğidir.

    şüphesiz bunda iyi düşünenler için ibretler vardır.
  • arkadaş ara geçiş formunu sanırım zebranın kanadı vardı, zürafanın solungaçları vardı gibi fosillerin bulunmamasına bağlıyor.
  • evrim ağacının kör cahile anlatır gibi anlatmış olduğu konudur. umarım anlaşılır.
  • hindular'dan bihaber yazar savunması.
hesabın var mı? giriş yap