• orva ilaç sanayi ve tic. a.ş. tarafından üre triklosan ve klorheksidinhidroklorit kullanılarak üretilir.
    excipial lipo derinin tabii nemlendirme faktörü üre'yi deriye sağlamak suretiyle ve oklusif etkisinden dolayı deriye kayganlık verir. özellikle yaşlılık derisi durumlarında derinin elastikiyetini sağlar. genel olarak kuru, çok kuru ve pullanan deriye geniş yüzeyli uygulamaya elverişlidir. pruritus gibi yaşlılık sebostazında. ayrıca psoriasisli hastalara uygulanan fotokemoterapi yöntemi puva veya fototerapi yöntemi sup'den sonra görülen kuru derinin tedavisinde. retinoid tedavisi veya dializden sonra görülen iatrojen kuru derinin tedavisinde, psoriasis ve ihtiyosis durumlarında yardımcı preparat olarak, ayrıca kronik kontakt ekzema, psoriasis durumlarında basamaklı tedavi için kullanılır.
  • "hydro"su da olan solüsyon. pomadı da vardır.
  • yağ içinde su emülsiyonudur. üre:%4, emollient, koruyucu ve hidratize edicidir. lipid oranı; %37'dir
  • memur kremidir, evet (bkz: emekli sandığı)
  • harika kokusu nedeniyle yıllardır kullanmaktan vazgeçemediğim bir krem.
  • cildiyecilerin dermatit tedavisi için tercih ettiği başlıca krem. senelerdir annanem kullanırdı böle afilli bi kutusu, görünümü olmadığı için benden yaşlı kremi damgası yemişti kendisi ta ki dermatit sebebiyle doktor reçeteme yazana kadar. böyle pambık gibi yapıyor tüm vücudu. çok kolay bir emilimi var insanı rahatsız etmiyor. özellikle de vücut peelingi yapıp arkasına bunu yedire yedire sürerseniz haftada 1 kere kullanmak yeterli.
  • egzama hastalığım nedeniyle 12 yıldır doktorlar tarafından bana tavsiye edilen nemlendiriciler arasında en mükemmel olanı. yaz aylarında vücut ısısını biraz arttırıyor sanki ama cildi de bebek cildi gibi yapıyor kerata. yalnızca eczanelerden temin edilebilen excipial lipo'nun gün itibariyle satış fiyatı 11 tl civarında.
  • elleri feci derecede kuru biri olarak, ayrıca kontakt dermatitten muzdarip biri olarak dr. tavsiyesiyle kullanmaya başladığım krem. etrafımdaki herkese de tavsiye ettim. kocaman bir şişesi var. sür istediğin yerine. yalnız hydrosu gündüz işyerinde falan kullanmak için daha avantajlı. lipoda sürdükten sonra işe devam etmek zor oluyor biraz.
  • kuru ciltler için birebirdir. hiç pahalı alternatifler aramaya gerek yoktur. bir de bunun yağ banyosu olanı var. (bkz: balmandol)
hesabın var mı? giriş yap