• son dönemde ortalıkta türemiş olan çantacıların yalanıdır.

    yok çok sağlam alıcılar, yok acayip zenginler, yok şu kadar milyar tl alım güçleri var falan filan...

    ulen madem o kadar milyar tl alım güçleri var neden expertizin yarısına bakıyorlar. diyelim ki muhteşem bir arsa, deniz kıyısında falan, expertizi 15 milyon ama mal sahibi dara düştüğü için 10 milyona hadi bilemedin 9 milyona satıyor. a be ancuk kafalı bu herifler buraya havada karada atlamazlar mı ? ille expertizin yarısına olmazsa almayız mı diyecekler totoş!

    neymiş efendim şu kadar para komisyon var, yok efendim siz bize şu kadar verin masraflar için biz kalanını hallederiz. bunu demeden kendi hayal dünyasında yaşayan şizofren çantacılar da mevcuttur. bunlar da iletişim kurduğu şahısların portföyünü öldürmekten başka işe yaramazlar.

    haaa o değil de millet! expertizin yarısına sağlam yerleriniz varsa mesaj atabilirsiniz ama yarısına satacağına dair taahhüt almadan olmaz bunu da bilin. *

    ha bir de son dönemde türeyen bir güruh da yurtdışında ihale alımlarında size yardımcı oluyoruz. bir araştırıyorsun adamların bir şirketi bilem yok. kim oldukları belli değil. saçma sapan insanlar.

    seçim dönemlerinde ve son dönem mevcut yönetim çerçevesinde ülkede kolay para dolandırıcılıkları böylelikle artmış durumda. ne diyeyim;

    - işte geldik gidiyoruz, bilinmez bir diyara
    eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara!
hesabın var mı? giriş yap