• çin'de zenmate çalışmayınca bloklu olunca para verip, bloklu web sayfaları ve özellikle google servislerine, google maps, google translate hatta google playe erişmek için bunu aldım, gayet güzel. halen tr'de de kullanıyorum bilok konan site servis denk gelirse (misal: imgur)
  • 1 yıllık üyeliğini düşünmekteyim ancak aylık 8.5 dolar verilmeye değer mi bilemedim. kullananlar bir yeşillendirirlerse çokta iyi olurdu
  • aldığım duyuma göre netflix'in bloke etmediği nadir vpn servislerinden biriymiş. o yüzden tam üye olmaya karar vermişken bizim medeni, demokrat, özgürlükçü hökümetimizin yasakladığını öğrendim. kullanan varsa, teyid edebilirse sevinirim. halen çalışıyorsa üye olup netflix us içeriğine ulaşmak isterim. amen.

    not: ipadde onavo diye bedava bir program kullanıp netflix us içeriğine erişebiliyorum ama imac'de bulamadım böyle bir hizmet.
  • çok manyak bir müşteri hizmetleri hizmeti var ben size söyleyeyim. benim uk netflix içeriğine ulaştığımda olan bağlantı yavaşlığı için 1 saat uğraştı herif. en son başka bir mecra kullanıyor musun, ipad gibi onda deneyelim falan dedi, ben yeter artık kanka git evine uyu dedim. ben yoruldum ve sıkıldım adam yorulmadı yahu. iyidir iyi. çatır çatır uk ve us netflix izleyebiliyorum artık.
  • türkiye kullanımı nasıl bloklanır aklım almıyor. nasıl bir ülke lan burası? olum rusya ile iş yapan insanlar var. nerde yaşıyorum dedirtmiştir.
  • torrent kullananlar icin ciddi anlamda yavas olan vpn saglayicisi. musteri hizmetleri iyi niyetli fakat mevzuyu cozemiyorlar. 6 ay buna dayandiktan sonra private internet access denedim. su ana kadar mutluyum. muazzam bir hiz farki var.
  • türkiye için https://www.express-vpn.com/tr adresinden ulaşılabilen vpn sitesi. amma velakin bunca blok üzerine, satın aldıktan sonra bir yere ulaşıp ulaşamayacağımı bilmediğim vpn hizmeti.
  • siklikla 12 ay fiyatina 15 ay kampanyasi yapmaktadir. aceleniz yoksa sayfayi duzenli kontrol ederek buna ulasabilirsiniz.
  • kolaylıkla kaydolup rahatlıkla kullanabileceğiniz vpn servisi.

    ilk kaydolduğumda bağlantı problemi çektim, hatta bağlandıktan sonra da yavaşladığını farkettim. fakat destek ekibi adeta bir super hero gibi yardımıma yetişti. şimdilik gayet memnunum ve tereddütsüz öneriyorum.
    şuradan kaydolursanız karşılıklı +30 gün hediyeleşebiliriz.
  • 5 gundur kullandigim vpn servisi. ıngiltere sunuculari biraz yavas; ıplayer uzerinden bbc izlerken sik sik takildi. diger sunucularda yuksek hizla stream ve download mumkun.
hesabın var mı? giriş yap