• mansur başkan seçileli kaç gün oldu? ancak sıra gelen bir hizmettir. yıllardır yapılması gereken ancak yapılmayan bir kavşaktır yaşamkent kavşağı. ayrıca alternatif yollar vardır. başlık açmakta art niyet ararım.
  • ankarayı ve o bölgeyi bilmeyen kimse lütfen yorum yapmasın. konutkentten yaşamkente 4 yoldan gidilebilir.

    1 - 4 şerit gidiş 4 şerit geliş sadece 2 trafik ışığı olan eskişehir yolu.
    2- ümitköy köprüsünden ayrılıp zırhlı birliklerin arkasından bağlıcayı da geçip toki turkuaz köprüsünden tekrar bağlanılabilen yol (tahmini 10 km uzar yol). buradaki dolambaçları hiç saymadım bile.
    3- ümitköyün içine girip 2 gidiş 2 geliş olan tahmini olarak 5 km daha uzun olup yine tahmini 20 adet trafik ışığının olduğu yol.
    4- bu über bir yol ancak bilkent köprüsünden beytepe üzerinden alacaatı köy yolunu takip ederek çayyolu 2 üzerinden bağlanılan yol.

    yani özetle dümdüz yol varken hiç kimse abuk sabuk yolları kullanmak zorunda bırakılmamalıdır. öte yandan ülkemizde niyeyse haziran temmuz ve ağustos aylarında hiç bir iş yapılmazken okulların açılmasına 1 hafta kala asfaltlama yol ve köprü yapımı çalışmaları başlar.

    soru : çalışmayı abb mi yoksa karayolları mı yapıyor ? bildiğim kadarı ile yol boyu bütün köprü ve kavşakları abb yaptı ancak orası eskişehir yolu olduğu için belki karayollarına aittir diye bilmediğimden soruyorum.

    hoş kim yaparsa yapsın okulların açılmasına 1 hafta kala yapılan bu şeyin adı rezalettir.

    rezalet puanım 8/10
  • şu anda çalışma başlatılan kısımda, ışıklar haricinde hiç bir zaman yoğun trafik olmaz(bayram dönüşü ve pazar günleri hariç). sabah trafiğinde de, akşam trafiğinde de asıl sıkışan yer gordion'un yan tarafı. eğer bu üç altgeçit orada yaşayanların işine yarayacaksa da bu yaşanan geçici sıkıntıyı göz ardı etmek gerekir. bu nasıl bir anlayıştır arkadaş belediye trafiği rahatlatmak için altgeçit yapacak, rezalet başlığı açılıyor, demek ki gerek yokmuş altgeçitlere müstahak bunu rezalet olarak görenlere. :) komiksiniz gerçekten.

    kapatılan noktanın paralelinde bulunan 2945. cadde ve devamındaki 3035. caddeden tekrar eskişehir yoluna bağlanılabilir, ki burada aynı şu anda eskişehir yolunda mevcut olduğu gibi 2 ya da 3 ışık var, yok 20 ışık yok 5km uzatır, abartmayı ne çok seviyorsunuz.

    sabah kızılay istikametinde 2945. caddede biraz trafik oldu, ben de o trafikteydim ancak ara sokaklardan trafiği rahatlıkla atlatabilirsiniz,neticede geçici bir durum o yüzden biraz aktif olarak çözüm üretin her şeyi başkasından bekleyip hedehödö yapacağınıza.

    rezalet puanım 0/10.
  • ne zaman yapıldığından bagimsiz olarak kolayca ustesinden gelinebilecek bir sorunu buyuterek rezalet oldugunu zannedenlerin yorum yapip komik olmamasi gereken durum.
  • sincan organize kavşağı yapılırken de 8 ay sabah akşam insanlar rezil oldu lâkin bitti ve şimdi kaymak gibi geçiliyor. yaza getirseler bile 7 aydan önce bitmiyor bu yapılar. melih gibi üst köprü ile bağlanmıyor, baya detaylı çalışılıyor. ilaveten oraya paralel yollar var, uzasa da var. biraz dişinizi sıkın sevgili suserlar.
    rezalet puanım: 2/10
  • 30 sene melih’e kelam edemeyenler, 5 aylık yönetime bıdı bıdı etmeye başlamış.

    ulan 30 sene be 30 sene. o kavşaklardaki sıkıntıyı ortadan kaldırmak için canla başla çalışıyor adamlar.

    size yazıklar olsun.
  • her gün bu yolu kullanan biri olarak gözlemim sadece okulların açıldığı ilk gün aşırı yoğunluk yaşandı. diğer günler de yoğundu ama normal yolu 10 dakika ancak uzattı.
    şu an tek alternatif yol var. halbuki yolun diğer yamacında da (fatih sultan mahallesi) eskişehir yoluna paralel yol var. bu iki yol birlikte kullanılabilseydi çok daha rahat olurdu diye düşünüyorum.
    bu inşaat daha erken başlamış olsaydı bu sefer niye kurban bayramında yol çalışması var, niye 30 ağustosta yol çalışması var diye bıdı bıdı edenlerin sayısı şimdikinden farklı olmayacaktı, o yüzden icraate bakın yeter diyorum
  • çalışma 5-6 ay sürecekmiş
  • öncelikle belirtmek gerekir ki mansur yavaş’ın mayıs-haziran döneminde başlatmak istediği proje. malum partinin üyelerinin oy çokluğuyla tam da okulların açılacağı tarihte başlatılmıştır. kişileri suçlamadan önce biraz araştırmanızı öneririm yada aktrol olduğunuzu açık açık belirtin baştan anlayalım neyi, ne amaçla yazdığınızı.

    oy vermiş ama pişmanmış keçiören veya çukurambar da oturup neyin pişmanlığını yaşıyor anlamak zor.
hesabın var mı? giriş yap