eyvah eyvah
-
basimiza is aldik anlamina gelen bi unlem. o anlama gelmiyosa da ben oyle kullaniyorum kime ne
-
alayci soylendiginde chok ukalaca anlashilan
bi adet sozcuk obegi
daha chok karshilashilan olay
kishi tarafindan ashagilaniyorsa
hafife aliniyorsa felan -
saat 23:55.. ve "yeni" bolumunde 5 sayfa var bakilmasi gereken.. muhtemelen diger sayfalara yetisemeden time-out olacak..
-
(bkz: delik prezo) (bkz: kizin abisi) (bkz: kizin sevgilisi) (bkz: kadinin kocasi) (bkz: airbug) (bkz: roots)
-
babamin ve benzer nitelikte yabanci dil bilgisine sahip insanlarin yabanci dilde konusmaya basladigi zaman kendi kendime sarfettigim iki kelime.
-
olacaklari sezinlemekten gelen ciddi endi$eyi ifade icin super iki kelime. oh dear olarak da kullanilabilir, en azindan ben kullanabiliyorum. (bkz: aferin bana)
-
kafalar iyiyken, ya da deilken dinlenen trip müziklerde, patlama öncesi yapılan yorum.
(bkz: funki porcini)
(bkz: plastikman)
(bkz: orjinalinden iyi olan remixler/1)
(bkz: cervus)
(bkz: keyf)
(bkz: rhodopsin)
(bkz: aman aman) -
(bkz: amaaagn)
-
baba:vera nası geçti sınav?
vera:süperdi baba 10 dakka geç girmeme rağmen 15 dakka erken çıktım herşeyi biliyomuşum yazdım çıktım..
baba:eyvah eyvah -
konsept olayını yemiş bitirmiş entry'lerle karşılaşan insanın mouse'u ispiyon butonunun üzerine götürmeden önce içinden ister istemez geçen iki kelime. duruma göre çok gelişmiş entry gammaz modülüne yazılan açıklama da olabiliyor.