• güzel bir proje şuradan bakabilirsiniz

    refli link https://ico.ezpos.io/…gister?r=6607f11k225ai8rf26es
  • üye olarak bedavadan 5 ezt alabileceğiniz token. referanslı linkim bu dur.

    ucash üye olana bedava 500, faceten, twitterdan begenene like yapana vs. artı coinler, referans üyelikleridne artı 250 daha derken, ortalama 2000 bini bulan bir bonus sistemi.
    wcx üyelikte 50; referansların üyelerikleriyle ortalama 500-1000 arasında coin bonusu.
    actioncoin üye olana 1000; refransınızla üye olan herkes için artı 1000, referansınızla site ziyareti yapan herkes için +10 bonus sistemi
    zeepin bir iki kolay adım karşılığında ortalama 200 coin veya token veriyorken, bunun sadece 5 adet vermesi beni kıllandırdı ama olsun. gelecekte nereye geleceği belli olmaz diyerekten buna da üye oldum :)

    linklerin hepsi referanslıdır. referansla üye olarak destek olmak isteyen arkadaşlar doğrudan, referanssız kaydolmak isteyen arkadaşlar adres çubuğundan referans noyu silerek kayıt yapabilirler :)
  • bedava dağıttığı tokenleri bitcoin ve etherium'a çevirip transferi açmış olan coin.
    kayıt olma karşılığında şuan dolar değeri 6 dolar olan 5 adet eztoken vermeye devam ediyorlar. ancak btc, eth çevirmek için kimlik bilgilerinizi doldurmanız ve kimlik fotoğrafınızı çekmeniz doğrultusunda hesabınızı onaylatmanız gerekiyor. hesabınız onaylanınca transferi gerçekleştirebiliyorsunuz.

    refli link : https://ico.ezpos.io/…gister?r=ai3fw5avf9l19ep844xq
  • buralar çok değerlenir .
  • yerinizi almanızı önerdiğim proje, şu an üyelik karşılığı 5 eztoken bedava veriyorlar , tekinin değeri 2.35 dolar ve yarın exchange'e açılıyorlar. buyrun
  • 1.52 dolardan 586 adet aldığım ico projesi. twitter da sade bir kişi bu icoyla alakalı yorum yazmış. amaçları çok güzel mantıklı bir sektör. şuan 1 eztoken 2.41 $ olmuş. 7 saat sonra coinbene sitesinde çıkacak. oturdugum yerden kar ettim.
  • eztoken

    yerinizi almanızı önerdiğim başka bir proje, şu an üyelik karşılığı 5 eztoken bedava veriyorlar , tekinin değeri 2.35 dolar ve yarın exchange'e açılıyorlar.

    şuradan https://ico.ezpos.io/…gister?r=e2fjc349a7rfnpssnom9 üye olabilirsiniz.
  • hayal kırıklığı yaratan coin olmuştur, ilk giriş yaptıkları borsadan da çıkmışlar, şu an tanesi 0.45 $ civarlarında gezinmektedir.
    edit: 0.08 dolara kadar düşmüştür (tarih: 08.08.2018), bunu öven, insanlara aldıran twitter fenomenleri tabii ki ortadan kayboldu.
hesabın var mı? giriş yap