• 15 mart günü avustralya ile başlayacak olan ilk 6nin yine belli oldugu 7nin heyecanla beklendigi sezon.
  • kanada grand prix'si ertelendi. corona virüs nedeniyle de bundan önceki azerbaycan yarışıda ertelenmişti.
  • çıkış tarihi temmuz 2020 olarak açıklanmış oyun.

    split screen, kısa kariyer opsiyonu, kendi takımını yaratıp kariyer yapma (doğru anladıysam) ve şumi edition ilk olarak ön plana çıkardıkları yeni özellikler.

    split screen olması zararlı değil ama kimsenin böyle bir opsiyon aradığını sanmıyorum açıkçası. iki kişi bir bilgisayarda araba yarışı, hele hele f1 oynayan kaldı mı allasen?

    kısa kariyer opsiyonu: bu güzel. muhtemelen antremanda alınan puanlardan vs. arındırılmış, araç gelişimi bunlara bağlı olmadan ilerleyen bir kariyerdir diye düşünüyorum. sıralama turu-yarış şeklinde. başarılı bir tespit. bir yerden sonra bayıyordu ve skipleyerek ilerleye yönlendiriyordu.

    custom team: tahmin ettiğim gibi yeni bir f1 takımı kurup kariyer yapacaksak çok aradığım bir özellik olmasa da kurulan fiat/tofaş takımlarını şimdiden görebiliyorum. güzel bir ek özellik.

    şumi edition: f1'in ek paketleriyle hiç ilgilenmeyen biri olarak bunu da alacağımı sanmıyorum. muhtemelen f2004 gibi yarışmak isteyeceğiniz araçlar bu paketle gelecektir diye düşünüyorum. o biraz tat kaçırdı açıkçası. sadece sesini bir iki tur duyayım, abartılı güvenlik kurallarından arındırılmış saf beygir gücünü göreyim diye arada bir açıp tur atarım hala 2019'da.

    über bir değişiklik beklemiyorum zira halihazırda oturmuş bir sistem var zaten. ufak tefek fixlerle aynı oyunu getirip önümüze koyacaklardır büyük ölçüde. çok da değişiklik talep etmiyorum zaten. halihazırda arcade-simulasyon arası güzel bir yere oturdu bence f1 oyunu. hangi tarafa kaydırırlarsa diğer taraftan oyuncu kaybedeceklerdir. tatlı tatlı oynuyoruz bu şekilde. direkt sim arayanlar için ac veya iracing alternatifleri çok güçlü bir şekilde duruyor zaten köşede. grafiksel anlamda bir iki ekleme yaparlarsa güzel olur. ne bileyim lastik aşınmalarını daha iyi görelim, çevre planlarındaki gerçekçilik araç içine de yansısın biraz. direksiyon çizim gibi olmasın da gerçek direksiyon imajını artık versin. yıl 2020.

    ve her şeyden önemlisi : galiba yine vr yok. artık iyiden iyiye oyun motorlarının vr ile uyumsuz olduğunu düşünmeye başladım. değilse oyundan bu kadar talep edilip de yapılmamasına anlam veremiyorum. anlıyorum pazar büyük değil falan ama diğer tüm araba yarışlarının rahatlıkla uyguladığı bu sistemi oyuna getirmemek büyük üşengeçlik eğer teknik bir engel yoksa. f1 arabalarını f1 oyununda vr ile sürmek istiyorum ben yahu. çok mu şey istiyorum? tamam asetto corsa iracing falan alternatifler var ama kariyer istiyorum yahu offical olarak vr ile. çok mu zor yapmak allahsızlar?
  • 10 temmuz'da çıkması planlanan f1'in oyunu. 2019'u yaklaşık 800 saat oynadıktan sonra, 2020'yi iple çeker oldum. özellikle my team'i çok merak ediyorum. online kısmında da bir çok haber sitesi iyileştirme yapıldığı, iracing tarzı bir sisteme geçtikleri söyleniyor. bakalım, çıkınca göreceğiz.
  • senelerdir söylediğimiz eksikleri bu oyuna da koymamış beceriksiz sürüsü codemasters. ya olm siz geri zekalı mısınız tipiniz mi öyle?

    tamamen custom edilebilir yarışçı tipi, yarış tulumu, kask, eldiven ve araba yine yok.

    eski pistler (istanbul park, hockenheimring, sepang vs.) yine yok.

    başlar başlamaz istediğimiz takıma gidemeyeceğimiz ve başarımıza göre kontrat teklifleri alacağımız gerçekçi kariyer modu açıklanmadığına göre yine yok.

    vr yok lan vr! vr nasıl olmaz olm? simülasyona evirmek istemiyor musunuz bu seriyi?

    ama ne var, split screen... sağ olun biz de ne zaman split screen getireceksiniz diye bekliyorduk(!)

    milestone'un yaptığı motogp her sene seviye atlarken ve kariyer modunda havada karada f1'i tokatlarken bu kadar vizyonsuz yaklaşmaları beni delirtiyor.

    umarım multiplayerda önemli değişiklikler yapmışlardır. özellikle ranked yarışlarda bir hıyarın hatasıyla büyük skill ve safety rating düşüşleri yaşanabiliyor ki bu hiç adil değil. rating algoritması büyük değişikliklere gitmeli.

    yarış mühendisimiz jeff'in de ciddi iyileştirmelere ihtiyacı var. usta seviye oyunculara verdiği tavsiyelerin hiçbir olumlu yanı yok. spesifik bir sürücü için sıkça bizi bilgilendireceği bir seçenek gerekiyor.

    umarım sürüş deneyimi olarak bir adım daha simülasyona yaklaşmışlardır.
  • yeni çıkacak olan (temmuz 2020) f1 oyunu. ayrıca neden bu f1 serisi oyunları 2020 damgası yapıştırılıpta 2020 nin 7. ayında çıkarırsın ki? bilen varsa yeşillendirebilir mi?
  • reklam olarak servis edilen değişikliklerin hiçbiri devrim niteliğinde veya oyunu sattıracak cinsten bir şey değil, fena patlayacak olan oyundur (olumsuz anlamda). f1 2019'dan dewamke.
  • split screen ne alaka dediğim oyun. ne gerek var böyle bir şeye? kim oynar tek makinede iki kişi?
    kariyer moduna ciddi iyileştirme bekliyorum. şu resource point toplayıp arabaya upgrade yapma işi kadar saçma birşey görmedim. upgrade takımların bütçesine göre olmalı ve senin isteklerine göre fabrika çalışmalı. bütçeyi de takım şefi yönetsin. sen iyi sürersen arabaya hızlı upgrade yaparız mantığı çok saçma.

    diğer bir olay ise kontratında 15. ol yeter dediği halde bir iki yarışta aşırı iyi sonuç alınca birdenbire senden uçmanı beklemeleri. bu mantıksızlık da düzeltilsin.
  • ers konusuna güncelleme yapmışlar artık sürekli yarışta mod değiştirme yapmayacakmışız gerçeğe yakın olacağı söyleniyor online oynayan f1 pilotları da bu konudan şikayetçiydi, ayrıca araçların balanced setup da iken downforce'unun düşük olmasını kısmen düzeltmişler artık daha iyi yere basan araçlarla oynayacakmışız, bu yenilikler oyunu almam için yeterli açıkçası kaldı ki kariyer modda başka başka yenilikler illa olacaktır.
  • https://www.youtube.com/watch?v=1eznuc67lhm

    vietnam gp oynanış videosu yayınlanmış.
hesabın var mı? giriş yap