• ajan majan diyor. ortamlar karışık siktir et gayri dediğimdir...*
  • bunu kullanarak sayfanızı hatta kişisel hesabınızı çalmaya çalışıyorlar. ayrıca arayüzü oldukça karışık ve gereksiz.

    bu kişinin adı ise aaliyah bernice.

    edit: hayatımın kabusu olmuş lanet sistem.

    bir kere erişim izni verdim ve 3 sayfama 1 aydır defalarca kez giriyorlar ve beni kendi sayfamdan çıkarıyorlar. üstelik sayfada saçma sapan spam reklamlar yayınlıyorlar. facebook'a şikayet etsem de kalıcı bir çözüm bulunamıyor. business hesabımdan bu insanları temizleyemiyorum.

    konu hakkında bilgisi olan allah için mesaj göndersin!

    facebook'la yaptığım uzun yazışmalar sonucu sorun 2 ayda ancak çözülebildi.
  • her geliştirmeden daha geriye giden, sadece kullanım zorluğu olarak değil hata alma oranı da artan tool. eski sistemi en düzgün çalışanıydı. ayrıca bunun yüzünden laptop ısınmaya başladı iyice.
  • google'in yanindan geçemez digital business managent konusunda . tirt .
  • yapılan iyileştirmelere rağmen bir türlü akıcı hale gelemeyen facebook network'une reklam verme platformudur. platformun tek güzel tarafı zaman zaman çökmesi ve rapor gönderilmesi gereken markaya/kişiye "panelde sorun var rapor çekemiyoruz" diyebilmektir.
  • bu mecraya fazlasıyla hakimim, destek isteyenlere, reklamlarını yönetmemi isteyenlere ücreti mukabilinde yardımcı olabilirim
  • bir sorun yasarsaniz cozmek icin belaya bulastiginiz bir mecra. bir gundur cok basit bir konuda bile sozumona musteri hizmetlerinden arayip elli tane adim tarif edip sorunu cozemeyen calisanlara sahiptir. ne yapin edin teknik destek almak zorunda kalacaginiz bir noktaya gelmeyin. isletmenin reklam hesabini isletmenin ana hesabina baglamak kadar net bir konuya bile gunlerdir cozum bulamiyorlar. senelerdir boyle bir sorun da yasamadigimiz halde.
  • bunu yapanında, yazan amatör yazılımcınında.. taaa amına koyayım...

    bu kadar amatör bir yazılım bilgisine sahip olup ve facebook'u yazabilmek ilginç..

    ulan amk ben reklam diye hesap açmışım.. yetmemiş ukraynalı birisine yetki vermişim o da reklam viagra reklamı yayınlamış hesabımdan... bu orospu çocuğunu hesap benim olduğu halde bu parazit hesabı silememek ayrı bir saçmalık.

    business center var, yok business center menager var, anasının amk business bilmem ne var.. içerisi çorba gibi.. yardım menüsüne giriyorsun adamların yardım menüsü 1 yıllık sürekli bug'lardan dolayı güncelleme alan sistemde yardım sayfaları boşa çıkıyor... neyse konuştukça çıldırıyorun... yapanın emeği geçenin amk...
  • support kısmı ile mesajlaşarak ya da arayarak iletişime geçildiğinde sorun ne olursa olsun ilgili ekibe aktarıldığı söylenir ve asla çözülmez.
    tanım: eski facebook, yeni meta business manager olan reklam şeysi.
    learning süreci çok hızlı olduğu için hala en çok kullanılan platformlardan biri
  • adını facebook çorba center olarak değiştirmesi gereken panelimsi. saçmasapan sebeplerle reklam hesabı durduruluyor ve o hesaptaki hiçbir sayfayı başka yere taşıyamıyorsunuz. sürekli bir engel ve hatalar zinciri.
hesabın var mı? giriş yap