facebook'daki bff saçmalığı
-
son zamanlarda zaman tünelime sıkça düşen, aklı başında arkadaşlarımın bile denediği saçmalık.
olay şu: neymiş de bi post’un altına ‘bff’ midir ‘bbf’ midir nedir onu yazınca yok yeşile mi dönüyormuş yok bir şey mi oluyormuş bu sayede hesabının güvende olup olmadığını anlıyormuşsun. gına geldi şu saçmalıklardan. bi baktım binlerce kişi bff yazmış, girdim ben de ‘mal mısınız amk?’ yazdım. yeşil meşil olmadı bir şey. hesabımın çalındığından şüpheleniyorudjdbfksksl. te allam yaa.
edit: bazı dingiller çıkmış ‘hala facebook kullananlar mı kaldı?’ demiş. eminim bu gerizeklılar, telefonlarındaki çoğu uygulamaya ‘facebook üzerinden bağlan’ seçeneğini kullanarak giriş yapıyordur. -
(bkz: bsg) yazılabilir alternatif olarak.
-
bff
-
(bkz: best friend forever)
-
(bkz: battlefield forever)
-
ülkedeki sığırları açığa çıkaran turnusol. yeter ki ahır gösterin.
-
(bkz: 2018 yılında facebook kullanmak) (bkz: açanın 55 yaşında olduğundan şüphelendiren başlıklar)
-
sen tut her şeyini paylaş sosyal medyada sonra aman benim hesabım acaba güvenlimiymiş dur bi kontrol edeyim diye uyduruk bi paylaşımın altına abuk subuk yorum yap sen kendi gizliliğini kendin sağlamıyorsun ki neyin derdindesin acaba. bu haberlerde gördüğümüz dolandırılan mağrurlarda o yorumlardaki bff ciler
-
(bkz: microsoft servetini dağıtıyor)
(bkz: patricia teyze)
(bkz: berner konvansiyonu)
bilmem anlatabildim mi? -
hala facebook kullanan amcaları göstermiştir.
allah kurtarsın.