• bir esport sitesi. cs go'da rekabetçi atabileceğiniz ve lig kurabileceğiniz bir sistem. rekabetçi rütbenizi etkilemez. ayrıca buradan atacağınız rekabetçi maçlar sayesinde site içinde puanlar toplayıp cs go itemleri alabilirsiniz.
  • counter strike : global offensive'e daha çok ağırlık veren e-spor sitesidir. son zamanlarda artan hile kullanımı yüzünden burada oynamaya başladım. üstelik oyunun oynanacağı server'ı seçebildiğiniz için lag problemi kalmıyor. oyunun kendi rank sistemi var. birkaç maç attıktan sonra rütbeniz geliyor. oyunlar daha profesyonel ve saygılı geçiyor diyebilirim. rencide edici bir olaya daha tanık olmadım. kısaca cs : go'nun kendi rekabetçi maçlarından daha iyi.
  • valve sunucularından daha fazla troll barındıran sunucu. solo girmek tam bir zulüm. tek artısı 128 tickrate olması.
  • eğer (bkz: dota 2)'de 4.5-5k mmrınız varsa çok kolay turnuva kazanabileceğiniz e spor sitesidir. çok kolay diyorum çünkü katılım çok az oluyor ve katılan oyuncuların yetenek seviyesi yüksek değil. her gün tsi14.00-15.00 gibi en az 2.000 puanlık 5v5 veya 1v1 turnuvaları oluyor. 5v5 turnuvasına takım olarak katılabileceğiniz gibi parti ve tavsiye etmesemde tek başınıza girebiliyorsunuz. kazandığınız puanlarla cs go skini veya dota 2 skini alabiliyorsunuz hatta 1.500.000 faceit puanı yapana araba veriyorlar. buradan faceit'in dota turnuvaları kısmına ulaşabilirsiniz.
  • cs:go oynarken bok çukuruna dönmüş valve sunucularından bıktıktan sonra bi arkadaşın tavsiyesiyle girdiğim bir takım oyunlar için kendi sunucularını ve rank sistemini barındıran site. valve'ye göre nispeten daha aklı başında ciddi yaşını almış oyuncular var. tabi troller ve hileciler de yok değil maalesef çünkü sitede puan topluyorsunuz ve topladığınız puanlarla skin alabiliyorsunuz bu da hileyi teşvik ediyor. iyi adamlara denk gelirseniz çok şahane maçlar geçebiliyor. gerçekten kaliteli ve çok şey öğreneceğiniz oyunculara rastlayabiliyorsunuz. amerika sunucularında hileciler daha az ancak troller daha fazla avrupa sunucuların da ise hileci çok (türk, rus ve polonya'lılardan dolayı) troll az artık hangisi daha cazip geliyorsa size. cs:go'da hileciler ve gerizekalı takım arkadaşları yüzünden çok rank kaybettim tadı kaçtı her maç neredeyse bi piç evladına denk geliyodum burada en azından o piç evlatlarına denk gelme ihtimaliniz %50 daha az. ben free üyeyim ancak premium üyelikleri falan da var internette okuduklarıma göre buralarda hileciler yok denecek kadar azmış (aylık 20 küsür lira olduğundan paraları yetmio herhalde piçlerin yada iktisadi düşünüp kazanacağımız skin harcadığımız paraya ve zamana değiyor mu diye düşünüyor da olabilirler). kısaca denemekten zarar gelmez diyebilirim isterseniz bir deneyin zaten herhangi bir ücret vermiyorsunuz.
  • destek takımı çok yavaş çalışan site.

    2 gün önce bir ticket attım para ödedim ama oynayamıyorum şu bu sebepten dolayı diye , ertesi gün bana bilgisyarımın 32 bit mi 64 bit mi olduğunu sormak için cevap yazdılar . 64 bit oldugunu soyledim aradan yine bir 24 saat geçti başka bir cevap alamadım .
  • supporter veya premium aldığınızda normal free oyuncularla oynamıyorsunuz. buradaki yanlış anlaşılmayı ortadan kaldıralım öncelikle. hublar ve turnuvalar dışında 3 tane seçeneğiniz var. 5v5 mm, 5v5 premade mm ve 5v5 premium. premium olana maksimum 3 kişi premade girebilirsiniz. eğer 5 kişi iseniz karşı takım da 5 olsun scrim tarzı maç atalım diyorsanız 5v5 premade mm aratırsınız karşınıza kesinlikle 5 kişi maç aratan bir ekip gelir. standart 5v5 ise adeta bir mevlanadır, her şekilde oyuncuyu kabul eder. şimdi gel gelelim hile konusuna. burda hile yok mu, elbette var. premiumda çok çok nadir. hem ayrıca kendi anti-cheat sistemleri olduğu için psikolojik olarak hile demiyorsunuz oyunculara. eğer çok şüphelenirseniz raporlarsınız, gerçekten hileyse bu kişi eninde sonunda ban yer sizin elolarınızda geri gelir. insanlar valve mm oynamayı bıraktığı için seviye baya düşmüş olsa bile yüksek levellerde gayet güzel maçlar dönmektedir. çok nadir olsa da pro oyuncular oyununuza denk gelebilir. (kendimden biliyorum device ve woxic oyunuma geldi) bunların dışında pek tabi troll ve toxic oyuncularımız mevcuttur ama genel olarak premiumda bu tip oyuncular azdır. eyyorlamam bu kadar sözlük.
  • son dönemlerde solo cs:go oynamanın büyük sıkıntı olduğu platform.

    mm oyuncu kitlesini aratmayan toxic oyuncuların çok fazla arttığını söylemek lazım.

    öncelikli olarak premade ekiple oynamaya çalışın.
  • pubg kapalı beta için elimde 3 adet davetiyesi olan oyun platformu. isteyenler özelden ulaşabilir.
  • cs:go oyunculari tarafindan ucuncu parti matchmaking hizmeti olarak bilinse de, aslinda daha cok bir pazar yeri olma gorevini ustlenmekte. cs:go'nun basi cektigi 10 kusur oyun hali hazirda platformda yer almakta.

    insanlar faceit'i ucretsiz olarak, oyunlarin matchmaking hizmetinden daha rekabetci sartlarda oyun oynamak amaciyla kullaniyor. bunun yaninda, komunite organizatorleri de degisik hub'lar kurarak kendi komunitelerini buralarda toplayip cesitli turnuvalar, ligler duzenleyebiliyor.
hesabın var mı? giriş yap