• kendisi elazıglıdır. medya tarafından safiye soyman ın sevgilisi olarak tanıdık, sessiz sakin, uyumlu bir adam olarak olarak izlemiştik ancak bu gece son ütücü isimli programda gördük ki; faik bey samimi, alçakgönüllü, espirili, hoşsohbet biriymiş. anılarını dinlerken, gülmekten yorulduk ailecek.
    anlattıklarından yola çıkarak sanırım arkadaş çevresi pek iyi degil.

    faik bey ankarada işlerini kurmuş, yeni yeni ortamlara girmiş, maddi durumunu düzeltmiştir, ilk defa uçaga binecektir ve ankaradan istanbula gidecektir. bir arkadaşı biletini alır, herşeyi ayarlar ve yolcu ederken;

    -al bu biletin, girişte hosteslere 5-10 milyon para sıkıştır seni iyi yere oturttursunlar der.

    bunun üzerine faik bey paraları hazırlar, girişte hostesin eline paraları tutuşturur. hostes şaşkına döner, faik bey ısrarla parayı reddeder neyse yerine oturtturulur.

    uçak bir türlü kalkmaz. hostes faik beyin yanına gelip biletini kontrol eder, faik beye arkadaşı bebek bileti almıştır. hal böyle olunca, listede bir bebek eksik, uçakta bir adam fazla görünmektedir. neyse sorun çözülür, faik beyin ilk uçak yolculugu böyle geçer.

    (bkz: yaa iste oyle)
  • ben bayıldım bu adama yaa. basit görünmekle beraber anılarını, kendisiyle dalga geçme becerisi de göstererek, öyle doğal ve tatlı anlatıyor ki, çok hoşuma gitti. bir gün oturup muhabbet etmek isteyebileceğim bir zat olabilir diye düşündüm.
  • kendisi yapımcıların da ilgisini çekmiş olmakla beraber; yeni yayın döneminde safiye soymanla birlikte sabah programı sunmaya hazırlanan kişi. yorumsuz...
  • safiye soyman kişisinin sevgilisi imiş..adam kadına devamlı '' luaaan öyle olur mu luaaan huauah '' veya ''bununla bir gün(sevgilisini işaret ederek)şurdaydık vs vs'' derken ve safiye soyman da ''ihihiih'' tarzında etrafına gülücük dağıtırken çotaa diye tokadı basma isteği gelmiştir..

    dırdır etme de der kesin bu adam kadına..
  • ilk defa seyreder durumdayim kendisini.once kim bu adam diye bakinip durdum.konusmalarina edalarina bakiyorum antepli kebabci diyaloglariyla surduruyor.sonra sonra anladim televizyon programi yapiyormus.

    bilemedim ki.

    -binaleiiyy iki corbaa cekkk.
  • "faik öztürk, şarkı söylemek lazım yarışmasında kendisine 7 puan veren özdemir erdoğan'a tepki verdi. şaka yollu ağır sözler sarfeden öztürk, 'korkak bir adamsın' diyerek erdoğan'ın jüri üyeliğini eleştirdi."
    medyadan
  • safiye soyman'a pehlivanım diye hitap ederek beni benden almış ne iş yaptığını bilmediğim ünlü kişilik/yemekteyiz yarışmacısı. bir aradayken bu kadar doğal komik olan iki insan az bulunur, gecemi şenlendirdiler resmen. yaptığı bütün yemeklerin ismi de anamın tatlısı, anamın salatası, anamın eti şeklinde. bambaşka bir insanmış gerçekten.
  • yemekteyiz programında popülizmin doruklarına çıkmış, lüks jipini unutup halk adamı rollerine soyunmuştur.
  • yarışma tarihinin ayarını izmirli yarışmacıdan alan yarışmacıdır.

    (bkz: hoşaf)
hesabın var mı? giriş yap