• margaret thatcher hayranı olması nedeniyle sol çevrelerde ismi sıklıkla eleştiriliyor. fakat ağzı iyi laf yapan yetenekli bir çocuk.
  • özal hayranı*, mesut yılmaz dönemi anap üyesi, "dönmedim, hala sağcıyım" ile "klasik sol bir anlayışta liderle çalışmam mümkün olmazdı" cümlelerinin sahibi chp istanbul milletvekili adayı. kılıçdaroğlu chp'si, yüzü sola döndükçe kıçının sağa döndüğünü farketmiyor anlaşılan.
  • 1981 doğumlu chp istanbul 3.bölge 7.sıra milletvekili adayı. marmara ekonometri mezunu, 4 dil bilen, hitabeti düzgün bir siyasetçi. mttb'nin düzenlediği genç milletvekili adaylarının katıldığı bir programda dinledim kendisini, genel olarak samimi de bulsam katılımcıların arasında siyasetçi olduğunu en çok hissettiğim aday oldu, bunda muhtemelen uzun zamandır siyasetle haşır neşir olmasının da payı vardır. yaptıkları seçim ziyaretlerinde telefon numaralarının da olduğu kartvizitleri dağıttığını söyleyen vekil adayımız gecenin üçünde kahveden sohbet etmek için arayan bir seçmeniyle yanlış hatırlamıyorsam 1 buçuk saat konuştuğunu anlattı. aynı hassasiyeti seçim sonrası da görmek isteriz ama herşeyin bir normali var tabii. türkiye'deki eğitim sistemine dair konuşurken avrupa'da(!) uygulanan erasmusu örnek vererek ülkemizde de bu tip programların uygulanması gerektiğinden ve bu yönde çalışmalar yapacağından fln bahsetti. aklıma chp'nin konya-ankara hızlı tren vaadi geldi, dedim ya huyundan, ya suyundan..
  • artık milletvekilidir.
  • anavatan partisi'nde siyaset yaptığını belirtip, kapitalizmin karşısında olduğunu söyleyen bir garip adam. kapmış milletvekili maaşını bol keseden konuşuyor şimdi, şöyle sosyal demokratım, böyle sosyal demokratım.
  • web sitesi için; http://www.faiktunay.com.tr/
  • öğretmen atamaları ile ilgili olarak atanamayanların feryadına ses veren duyarlı milletvekilidir. ayrıca twitter'dan takip ediyorum, genç milletvekili olarak enerjisini gençlerle paylaşıyor, konuşuyor tartışıyor. oldukça şık hareketler bunlar.
  • bolca konuşan eski anap'lı yeni chp'li. gürkan hacır'ın şimdiki zaman'ında izledim.

    aynı özal, aynı demirel, yarım saat konuştu ne anlattığı konusunda bir fikrim yok. o kadar köşesiz laflar etti ki sanırsın hazret, mebus değil sevgi kelebeği. suya ve sabuna dokunmam ama ellerim tertemiz ya da lafla peynir gemisi yürütüme üzerine tezler.

    bu laf kalabalığından aklımda yalnızca şunlar kalmış;
    1. hazret, recep tayyip'in karizmasına hayran.
    2. anap geçmişi ile gurur duyuyor.
    3. o kadar iyi bir insan ki chp'ye de yardım etmek, omuz vermek için gelmiş!!
    4. bir de hastası olduğum bir lafı*, o da tekrarladı; "siyasete karışmayacaklarsa cemaatler çokzel!"...siyasete karışmayan cemaat?!

    bu cılızlıklara ancak şu behzat ç. tepkisi verilebilir; "he abi he!"
  • çok küçük yaşlarda ingilizce ile başlayan yabancı dil dağarcığı, rusça öğrenmeyi tamamlaması ile birlikte 6 dile çıkacaktır. hitabet yeteneği ve konuya hakimiyeti oldukça başarılı. sorulan soruya örneklerle cevap verirken konu bütünlüğünü bozmadan cevaplamayı bitiriyor. chp için şafak pavey den sonra ümit verici başka bir millet vekilidir. sağ kökenden olduğunu yüzüne tokat gibi vurmak isteyenlere geçmişimden utanmıyorum şeklinde tokat cevap vermektedir. engelli vatandaşlar, yökün denklik vermediği yabancı diplomalar ve iktisadi idari bilimler mezunlarının sıkıntıları üzerine dikkat çeken çalışmalar yapmaktadır. takdire şayandır.
hesabın var mı? giriş yap