• 2 iq'su ile varlıklı, kültürlü, elit, üst düzey nitelikte bir yöneticisi olmadığı için zırlayan taraftarların komik isyanı.

    zira fenerbahçe'nin 114 yıllık tarihine baktığınızda, 1906'da ilk adımlarını attığı günden bu yana tüm yöneticiler, yani başkanları; hem osmanlı imparatorluğu'nun, hem de türkiye cumhuriyeti'nin üst kademe kişilerinden oluşmuştur. bu sadece zengin veya popülaritesi yüksek kişiler, parasını basarım ortalığın anasını ağlatırım tipli insanlar değildir, fenerbahçe'nin başkan prototipi, bu şekilde değildir yani. o yüzden oturma organınızdan element uydurmadan önce ortalığa saçma sapan komik iddialar atmayın, çalışmayan kafa ile tez üretmeyin.

    ali koç, antalya'da çıkıp açık açık "ben fenerbahçe'nin hakları için mücadele ediyorum ve başkanlık dönemimde de her daim bunu sürdüreceğim" dedi. çıktı, bir anadolu takımına verilen destekleri, yardımları teker teker açıkladı. bundan gocunan, utanan, bu gerçeklerle yüzleşmek istemeyerek kıvranan diğer takımın amip taraftarları da, gerçekte anca teleskop ile görebilecekleri ali koç gibi şahsa; "babasının parası ile başkanlık yapıyor, siyaset yapıyor, devlete kafa tutuyor, fenerbahçe'yi batıracak hedele hüdele.." şeklinde salak saçma, komik komik konuşmalarda bulunuyorlar..

    geçen sene; ali koç ile fotoğraf çekinmek için kuyruğa giren tipler, şimdi kalkmış masa başında, android telefonu ile; anca kendisini teleskopla görebileceği nitelikteki şahsa "yalı çocuğu len mq" şeklinde asalakça ve amipçe beyanatlarda bulunuyorlar*

    bunun altında yatan sebep nedir?

    ben söyleyeyim; çünkü ali koç, çıkıp mert ve dürüstçe fenerbahçe'nin haklarını kimsenin yiyemeyeceğini ve hakkına tasallut edenler olursa, bunlarla nasıl başa çıkacağını, direneceğine dair açıklamalarda bulundu. çıktı mert şekilde, babalar gibi; kimin kime destek verdiğini, kimin kime yardım ettiğini, fenerbahçe'nin hakkına kim-neden-nasıl tasallut ediyor bunları açıkladı ve şimdi ağzı salyalı bir avuç sokak insanı bu açıklamalardan kuduruyor diye, ali koç gibi ferasetli bir insan; davasından geri durmaz. fenerbahçe'nin hakkını kim yiyorsa, bununla mücadele eder ve bahsini ettiğin asgari ücretlisinden en elit 25 milyonu aşkın fenerbahçeli de bu davada arkasında durur. çünkü bizim mücadelemiz fenerbahçe'dir. bir avuç ağzı salyalının lafı ile geri duracak değiliz!
  • fenerbahçe taraftarı fenerbahçe'sinden başka şeye tapmaz da sizin bu fenerbahçe korkusundan yaptığınız eziklikler ne zaman bitecek önemli olan o.
  • diğer kulüplerin yöneticileri gariban olduğu için çok mantıklı olan önerme.

    o değil de, bunun dendiği ülkede taraftarlarının, paraları olsa dahi üye olamadığı kulüpler var. komik lan. genel olarak komik. ülke komik, futbol komik, insanlar komik...
hesabın var mı? giriş yap