• sozlukte (bkz: filanca) olarak gecen, ancak bu $ekilde kullanimi daha dogru olan soz.
  • (bkz: ismi lazim değil)
    (bkz: jane doe)
    (bkz: john doe)
  • dokuzuncu nesil çaylak.
  • sonic fanıdır ayrıca güzel resim yapar çizim yeteneğini sürekli ilerletmektedir.şu an rami ile uyumsuz biosu olan bir pc kullanmakta normalde mavi ekranla bayram kutlayan bir laptop kullanır.
  • binlerce insanın takip ettiği selvi boylu. gün geçmiyor ki, twitter'da takipçisine takipçi eklenmesin.
  • düğün fotoğrafçısının abartılmış versiyonu.
  • sürekli bir kızı/oğlu evlenip çoluğa çocuğa karışan bir çeşit metaforik teyze.
  • garip bir şekilde başkasının yazdığı metin ve fotoğrafı sanki kendisi üretmiş, oluşturmuş gibi twitter'da paylaşıp popülerite sağlayan kişiymiş kendisi. panik yok, iftira yok. hemen ekran görüntülerini ve olayı sizinle paylaşayım.

    dün twitter'da bir fotoğraf paylaştı kendisi. komikti. bir hayli güldüm. sonra gelen yorumları okuyayım dedim. ibrahim ocak diye bir vatandaş 'çaldın da ne oldu yani?' diye mention atmış. şuradan bakabilirsiniz twite. altta sadece gariban ibo'nun mentionı çıkıyor. eee allahın sopası yok. dikkatimi çekti. hafif bir araştırdım ve olayın aslını gördüm. kendisi dün paylaşmış tweeti. 8 ağustos'ta. ancak 7 ağustos'ta da fotoğraf ya da komik görsel paylaşılmış. eee herkes paylaşıyor? evet herkes paylaşıyor da, herkes metni mi çalıyor? yaratıcı bir eleman 'nüfus müdürü klavyeye oturmuş.' diyerekten ince görmüş, sen gidip onbinlerce takip eden insanın önüne başkasının emeğini kendi emeğin gibi atmışsın? yakışmış mı? hee ben de farklı zamanda aynı şeyleri noktasına varana kadar düşündüm derse hanfendi, allah beni kahretsin.

    bu arada tweeti silerse göt gibi ortada kalmayayım diye ekran görüntüsünü şuradan görebilirsiniz. solda en az 3 kişi ondan önce paylaşmış gördüğünüz gibi. metinlerde aynı. sağda ise daha güzel bir görsel ve aynı metin ile falanca hanım kızımız.

    neyse, şu anki sevgilisi, mayonezi severim'in bir önceki sevgilisi argostroloji bu enrty'i ispiyonlayın lan, manitama bok atıyorlar, iftira atıyorlar diyerekten twitter'a kobrayı salmadan önce sizlere selam eder, araştırmacı gazeteciliğime noktayı koyarım.
  • "fenomen" olup da toplumsal tek bir halta yaramayan insanlar grubunun bir üyesi.
    niye, ve nesi "fenomen" çözebilmiş değilim.

    benim bu kadar takipçim olsa, ve sesini bi şekilde bunca insana duyurabilen bir kadın olsam..; tecavüzlerdi kürtaj konusuydu gündemden düşürülmeye çalışılan konularla ilgili twit atmadığım tek bir gün geçirmem. böyle bir "işe yarama" aracı var elinde, ama işin gücün geyik.
    tuhaf.

    ekle: izimi sürüp, yememiş içmemiş özel meşaj ilen dersimi vermiştir. ühühü geceleri gizli gizli ağlıyorum sözlük.

    ispiyonlayan heyecanlı gammaza not: salak mısın bunun nesi gg?
  • kitap çıkaran twitter ünlüleri kervanına katılmak üzeredir. dediğine göre ilk bölümü bitirmiş, ikinci bölümü yazıyormuş ve toplamda dört bölüm olacakmış.

    https://twitter.com/…anca/status/310075859203657728
hesabın var mı? giriş yap