• insanı derin derin düşündüren bir jöle markası.
    çok sert, ekstra sert ve süper sert çeşitleri vardır. hangisi daha serttir diye düşünür düşünür bulamazsınız.
  • el-vücut kremlerine kimi market raflarında rastlamanın mümkün olduğu kozmetik markası. ben kendi adıma, for you mağazalarından birinde denk geldim bu nanelere. "berries" ve "apricots" türleri vardı. "yeni piyasaya sürülmüş ürün" ibaresi altındaki uygun fiyatı da görünce çilek, frambuaz gibi meyveciklere düşkün bir kremsever olarak "berries" aromalı el-vücut kremini kaptım bir hevesle. o gün bugündür big babol gibi kokuyorum. vaat ettiği ipeksi ve yumuşak dokunuş yerine, çocukluğumdan beri bilinçaltımda sakladığım, dev balonlar yapamamış olmanın verdiği hayal kırıklığı var elimde avucumda.
  • (bkz: pharmacy)
  • şaka gibi bir firmadır. tanalize kozmetik'tir firma adları. kariyer.net'teki ilanları ile gece gece güldürmüş bir yandan da düşündürmüştür. yetiştirilmek üzere genel müdür yardımcısı adayı diye bir pozisyon olur mu? boğaziçi, koç odtü tamam da en sona eklenen aydın üniversitesi de ne oluyor. biz mi kaçırdık aydın üniversitesi'nin kendini aştığını.

    detaylar şu şekilde.

    genel nitelikler:
    satış pazarlama genel müdür yardımcısı adayı

    2-3 yıl içinde genel müdür yardımcısı olarak yetiştirilmek üzere

    boğaziçi, bilkent, sabancı, koç, odtü veya aydın üniversitelerinden mezun,
    ulasal yada uluslar arası şirketlerde en az 3 yıl deneyimli,
    kozmetik sektörüne ilgi duyan,
    dış görünümüne özen gösteren ( en az 1.75 boylarında )
    sportif faaliyetlerde ve okul kulüplerinde aktivitelerde bulunmuş,
  • avon'un türkiye versiyonu. yüzde yüz türk sermeyesiyle 1995 yılında kurulmuş. şu anda 118 ülkede hizmet vermekte. ürünlerinin üzerinde türkçe bir şey bulmak pek mümkün değil zaten.

    tıpkı avon gibi katolog dağıtarak doğrudan satış yöntemini kullanmaktalar. özellikle iki yıldır ülkemizde aktif faaliyet gösteriyorlar. ürünlerinde paraben, silikon gibi zararlı maddeler bulunmuyor. ürünlerini kullanan biri olarak alerji yapmadığını, kullanan herkesten de iyi dönüşler aldığımı söyleyebilirim. ama ne yazık ki avon piyasada öyle yaygın ki, paramızı yabancılara kaptırmaya öyle meraklıyız ki farmasi katoloğuna dönüp bakan çok az kişi oluyor.

    özellikle aloe vera ve misvaklı diş macunu, şampuanlarının çoğu, at kestanesi ve çay ağacı kremleri, el ve vücut kremleri oldukça popüler ürünleri.
  • bu aralar o kadar cok (bkz: pharmacy) projesi ile ilgileniyorum ki bi an kendisini badi butonumda gorunce sasirdim.
    hmm. enteresan. bi arastiralim.
  • yıllar boyunca kullandığım max factor 2000 calorie mascaraya alternatif bir mascara bulduğum %100 türk sermayeli markadır. star look mascara, sarımsaklı saç bakım maskesi, vücut masaj jelleri, çabuk kuruyan ojeleri, bitkisel saç şampuanları, bb - cc krem ve kolonya gibi ürünleri oldukça revaçtadır.
    5 kıtada 119 ülkede, avon gibi katalog ile doğrudan satış söz konusudur. bazı sertifikaları "gmp kalite standartları sertifikası, helal ürünler sertifikası, ıso 9001 kalite güvencesi sertifikası, tse belgesi" gibi.
  • kariyer.net onur ödülü firmaya verilmelidir bence. micheal pageden fazla eleman arıyorlar yahu ben çözemedim. ayrıca ürünleri hep " yau ben bunu bi yerde gormuştum" mode on
  • son günlerde gündüz kuşağı kadın programlarında reklamları görülen türk firması. gülben ergen yaklaşık üç haftadır tanıtımını yapıyor. bu kadar güzel bir firma geç bile kaldı bu tanıtımlara.

    özellikle diş macunları, şampuanları ve kremlerini tavsiye ederim. ayrıca ürünleri helal sertifikalı, amerikadaki laboratuvarlardan onay alan ürünler.

    gördüğünüz kataloğu incelemeden geçmeyin. burda da var bir katalog:

    http://www.farmasiint.com/onlinekatalog/201405/
  • parfümdü galiba, bir arkadaş bunun parfümünü getirmişti koklayayım diye. öyk!
    zaten onu koklayınca kataloğa bile bakmak istemedim.

    ama şimdi "göz altı kapatıcısı güzel, ojeleri harika" diye tanıtıyor bloggerlarımız. ve ben -samimi olduklarım dahil- inanmıyorum onlara.

    bedava verseniz kullanmam bu firmanın ürünlerini.
hesabın var mı? giriş yap