• yelkenlisiyle istanbul'dan başladığı seyahatinde kısa süre önce atlantik'e açılan denizci. yanlış bilmiyorsam profesyonel dalgıç.
    youtube kanalında istanbul'dan fas'a (şimdilik) kadar olan seyahatini aşama aşama izleyebilirsiniz.
    meksika'dan bildiren faho kaptan'la da (fahrettin eroğlu) irtibat halinde youtube üzerinden.
  • barkın bayoğlu içimize motosiklet ateşi düşürmüştü, o nispeten kolaydı onu yaptık. fatih bey de yelkenli ateşi düşürdü sağolsun. bakalım onu nasıl halledeceğiz.

    yelkenlisiyle atlantik geçişi yapacak amatör denizci, pro dalgıç.
  • yelkenli teknesiyle atlas okyanusunu tek başına geçmeye hazırlanan türk denizci . istanbul'dan başladığı deniz yolculuğunu youtube kanalından takip edebilirsiniz .

    son videosunda 17-25 günlük atlas okyanusu geçişini tamamlayıp karayiplerde bir müddet konakladıktan sonra panama kanalını geçip büyük okyanusa ulaşmayı hedeflediğini söyledi . merak ve ilgiyle izliyoruz .
  • teknesinin ismi blue horizon.
  • atlantiği geçmeyi başarmış denizci. videoları doğal olarak geç gelmekte ancak güncel haberleri instagram sayfasından takip edebilirsiniz. güzel videoları ve güncel haberleri için buyurunuz:

    https://www.youtube.com/user/dekodeniz

    https://www.instagram.com/fatih_aksu_bluehorizon/
  • takip edilesi mükemmel bir insan. bazen öyle bir gülüyor ki, izlerken gülmeye başlıyorsunuz. atlantik geçişi sonrası attığı bir kısa video var sanırım barbados’da bira içerken, gülüyor çünkü atlantiği geçmiş ve o başarmanın hissi sizi bile etkiliyor. çok içten yapmacık olmayan birisi. tam destek arkandayız kaptan. rüzgarın kolayına, pruvan neta olsun.
  • tıpkı fahrettin eroğlu gibi atlantik ötesinde yelken yapan, paylaşımcı, insancıl, yelkenciliği putlaştırmayıp, burjuvalaştırmayan aksine halk nezdinde yeni mavi sevdalılarına, yeni bir yaşam alternatifi sunan amatör ruhlu profesyonel bir denizci. blue horizon’un rüzgarı bol, pruvası neta olsun.
  • insanı hipnoz eden kanala sahip kişilik. düştük peşine yelkenliyle dünyayı dolaşıyoruz sayesinde yol belli iz belli. denizciliğimiz açısından gurur verici. izindeyim. bir gün inşallah.
  • izledikce huzur veren videolar yapan abimiz. insan ozenmiyor degil ama olay bas parayi acil denize kivaminda degil, emek ve bilgi isteyen bir ugras, yasam felsefesi adeta.

    ha basacak para da yok, toyota corolla bile alamiyoruz amk.
hesabın var mı? giriş yap