• akp içinde görevini en iyi yapanlar listesi sıralanırsa ali babacan 'ın ismi bütün listeyi tek başına doldurur.

    not: yakından uzaktan bir yerlerden akp ile ilgim yok. ama ön yargısız yaklaşmak gerekirse adam gerçekten başarılıydı.

    edit: son sözü söyleyemediği için zaten görevi bıraktı. bu sefer son sözü söyleme teminatıyla geleceğini tahmin etmekteyim.
  • başında reisi olduğu sürece vatandaşa faydası zerre olmayan ekonomik düzenlemeler olacağını, daha çok paraların sıfırlanacağını gösterir bıbıcım.
  • olmasını canı gönülden isterim ekonomimiz çok kötü recep tayyip erdoğan' ın ekonomiye bakış acısı bazı noktalarda çok ters ona bu olmaz diyebilecek tek kişi bence kendisi.
  • babacan ı bilmemde vergi icat etme, olana abanma uzmanı aynı zamanda pişkinlikte sınır tanımaz mehmet şimşek için kurtarıcı hayalleri kuranları allah'a havale ediyorum
  • inşaat ekonomisi devam ettiği sürece bir boka yaramayacak olay. ali babacan da mehmet şimşek de inşaatla yürümeyeceğini defalarca söyledi sallayan olmadı, batırdılar.

    her ikisi de kemal derviş hayranıdır, doğal olarak. en iyi ihtimal ekonomi yönetimini yeniden özerkliğine kavuşturmaktır ki o da inşaatçı yandaşlara göre iş yaptığın sürece kolay değil.
  • kahkaha attım.
    üşendim şimdi bulmaya ama babacan'ın başlığında bi kaç kez yazmıştım işler sarpa sarınca kurtarıcı (!) olarak babacını ortaya sürecekler diye.

    kabul ederse görevi hayatının hatasını yapar babacan. akp mali disiplin nedir unutalı yıllar oldu. bugünkü maliye bakanından fena olur hali. daha üçüncü ayda istifaya zorlarlar.

    bunu da yazmış olalım şimdiden.
  • istanbul üniversitesi iktisat fakültesi iktisat bölümü mezunuyum.
    bu adamın bu kadar iyi bir ekonomist olduğunu ben anlayamıyorum. siz nerden anlıyorsunuz sayın dingiller.
    sırf herifin dış görünüşü efendi gibi diye böyle demiyorsanız ne olayım.
    ekşi sözlüğün yarısı mal sanıyordum.
    yanılmışım %90 mış.
  • zamanında bu günleri işaret eden konuşmaları olduğu için aforoz edilen babacan işaret ettiği günler gelince tekrar göreve çağrılıyor.

    slm cnm sn sylemistin ama biz ininmdk htta sni kovdk 1 sn gelp gtmüzü krtrirmsn?

    artık bu üslupla yönetildiğimize eminim.
  • vahh benim anadolum. vah benim türkiyem vah. ya iyi hoş ama bizim ekonomimiz şahıslar üzerine mi kurulu ? yoksa "milli" değerler üzerine mi kurulu ?
    ben ali babacan'ı tanımam. yakınım değil. kendisi ekonomiden anlayan iyi birisidir olabilir . lakin ki bizim ülkemiz tek bir adam geliyor diye seviniyor isek vah halimize. kemal derviş benzetmesi yapmayın lütfen ...
hesabın var mı? giriş yap