• fatih çıtlak tarafından kanal d'de sunulan sahur programı.

    nihat hatipoğlu'na alternatif arayanlar tercih edebilir.
  • sürekli bak bunu iyi dinle, bak buraya dikkat et tarzı direktiflerle ve siz cahilsiniz bi bok bilmezsiniz tavrıyla konuşulan program. rahatsız ediyor, izlenmiyor.
  • 5 haziran sabahı deja vu diye bir olay yoktur, iki sene önce gördüğün rüyadır dedi. bir de tam zaplarken denk geldi tam anlayamadım ama bekarlığa veda dönüşü düşen uçaktakiler zekat verdi mi falan diye sacma sapan laflar etti ya da ben öyle anladım ama cem yılmaz'a özenip komikli din dersi vermektedir.
    sahur icin sony channel'da mentalist, person of intrest oluyor o saatlerde izlemek isteyene.
  • (bkz: masalcı dede)
  • fox sarmadı, tv8’de caner hoca iyi ama öteki hoca çok soyut konuşuyor. 10-15 gündür fatih hocaya takıldım. sahurda bi 20-25 dakika izliyorum. konuşma tarzı,seçtiği mekan,sade ve anlaşılır tarzıyla kendini izletiyor. daha çok hayatın içinden konuş hocam lütfen. tavsiye edilir.
  • bu adam iyice değişti. önce yanlış hatırlamıyorsam mide küçültme ameliyatıyla kilo verdi şimdi suratında bi kilo makyaj, gözlere sürme sürülmüş, kaşlar çizilmiş. sakallar ağdalı pudralı. bakımlı olmanın ayarını kaçırmış iyice. bi de uzmanı değilim ama botoks da var sanırım. iyice töbe yarabbim bi şey olmuş. açıp huşu içinde bi sahur programı izleyelim dedik, sanki fatih ürek sunuyor. yine kurtarıcımız fox kanalı oldu anasını satayım. efendi bir adam koymuşlar, doğru düzgün yapıyor programını.

    hepsini geç bir de sanki izleyici yanındaymış gibi "bak sana diyorum sana, dinle burayı bırak çatalı kaşığı" vs gibi atarları yok mu. tiksinti geldi valla.

    valla allah fox tv'den razı olsun, etliye sütlüye karışmayan işini yapan bi adam koymuşlar da saçma sapan hint dizisi izlemek zorunda kalmayacağız sahurda.
  • aşırı itici, samimi olmaya çalışıp olamayan bir din tüccarı
  • her gece aynı ilahileri mi okuyor bu ekip yahu?

    hayır hoş da değil pek.

    ama hocaya laf yok. şakacı adam. izletiyor kendisini.
  • şişman hali daa sempatikti.. şimdiki hali töbe bismillah karanlıkta görsem korkarım . kendisine tavsiyem o makyaj ve sürmeden acilen vazgeçsin ve pembe, mor, fuşya renk gömlek, kravat takmasın . mevcut kılığı fuar hostesi ajans sahibi gibi daha çok .
hesabın var mı? giriş yap