• halen ankara üniversitesi halkla ilişkiler ve tanıtım bölümünde ders vermektedir. artık doçent olmuş.
    bildik hoca kavramının biraz dışındadır. film izlemeyi çok sever ama izletmeyi daha çok sever. samimidir, başlarken hep çok zorlar, göz korkutur ama sonraları yumuşar, yardımcı olur. tek kusuru pek yerinde duramaması. ders dışında yakalarsanız tüm işlerinizi halletmelisiniz, aksi halde kayıplara karışır.

    bir de yeni kitabı var; politik profesyoneller ve uzmanlar

    not: kasım 2014 itibariyle imge kitabevi'nden yayınlanmış yeni bir kitabı daha çıkmış. (bkz: politik iletişim sözlüğü) ah be hocam, birkaç sene önce yazaydın ya şunu. az önce elime geçti, tahminlerim doğru çıkarsa birkaç seneye siyaset ve iletişim üzerine çalışma yapan herkesin el kitabı olacak.
  • ayrıca ilef'in en faydalı hocalarındandır. teorinin dışında pratik olarak da kendinizi geliştirmenize katkı sağlar. sizi okul sonrası hayata da hazırlar... sınavlarının zor olmasından yakınılan hocanın, aslında o sorularla bize ne yapmaya çalıştığını mezun olduktan sonra anlarsınız. ufkunuzu açar.
  • dsc arminia bielefeld altyapısında forma giyen 2001 doğumlu orta saha oyuncusu.
  • sabah 09:30’daki dersine katılabilmek için şehir değiştirdiğim güzide ilef akademisyeni.
    öğrencisi için sonuna kadar çabalayan, yanına ne zaman gitseniz sizi dinleyen ve çok güzel yönlendiren bir insan.
    iyi ki var
  • prof. dr. fatih keskin, 1971 yılında samsun’da doğmuştur. liseyi istanbul kabataş erkek lisesi’nde bitiren keskin, 1989-1992 yılları arasında ankara üniversitesi iletişim fakültesi halkla ilişkiler ve tanıtım bölümünde okumuştur. mezuniyetin ardından önce odtü, bilahare siyasal bilgiler fakültesi’nde yüksek lisans ve doktora eğitimini tamamlayan keskin, halen ankara üniversitesi iletişim fakültesi’nde siyaset bilimi, siyasal iletişim ve halkla ilişkiler alanlarında dersler vermektedir.

    politik profesyoneller ve uzmanlar kitabı hakkında bir analiz - http://politikaakademisi.org/…yoneller-ve-uzmanlar/
  • 10 yıl önce metin kazancı'nın çırağıydı. kazancı'nın derslerine girerdi ve üstteki arkadaşın dediği gibi biraz ukala bir genç gibi gelmişti bana da. okuduğumuz bölümün mesleki tarafıyla ile ilgili neredeyse bir bilgi öğrenmeden mezun olduk sayelerinde. son sınıfta bu adamlardan aldığımız, alanımızla ilgili olan dersten çok ümitliydim. mezunu olunca sahibi olacağımız mesleği öğrenecektik. öğrenemedik. bir derste, bilmiş bir edayla, kişinin özgeçmişinde yazan hobilerin işe alımda çok önemli olduğundan bahsetti. akademik bilgisi çok iyidir, boşuna profesör olmamıştır şimdi, orası kesin. ancak halkla ilişkiler uzmanı yetiştirecek pratik ve mesleki bilgileri yoktu. hayatı boyunca halkla ilişkiler uzmanlığı yapmış olduğunu sanmıyorum. bir insanın hiç bir zaman yapmadığı bir iş alanı hakkında mezun yetiştirip bu alanda insanları meslek sahibi yapmasını nasıl bekliyoruz? muhtemelen verdiği dersin pratik kısmını kendi de bilmiyordu, öğretemedi.
  • bugün 24 kasım öğretmenler günü. bir çok kişi öğretmenler günü için tebriklerini iletti gülümsememek elimde değil. geriye dönüp baktığımda bugün genç bir akademisyen olarak bu mesleği yapıyorsam ve mesleki ideallerim varsa bu hocam fatih keskin sayesindedir. kendisi gibi bir hoca olup öğrencilerin zihinlerine ışık tutmak dileğiyle...
hesabın var mı? giriş yap